ipekcim ipekk35 aşırı mide bulantısı oldu ama sabah bulantılarım yoktu hiç. Kızımda sabah gözümü açar açmaz kraker yerdim veya kusardım. Ama şuan oğlumda sabah bulantım olmadı fakat gün içi bulantıları hayattan etti beni.. denk geldi herhalde bilemiyorum ama bunu yaşadım ben
Alizee ipekk35 2ci oğluma hamileyim. İşk hamileliğimin tam tersi bir hamilelik geçirdiğim için kız olacağına emindik. Erkek diyince dr şok olduk 🤣
Busradundar10 Bence de doğru değil kişiye göre değişir ama bende oğluşuma hamileyim hiç yaşamadım 35 hft olduk sadece bir kez 3.ayda filan yaşadım okadar
murvet_98 Kesinlikle doğru değil ilk çocuğum erkekti doğurana kadar kustum ağrılarım desen hiç gecmedi şimdi 14 haftalık hamileyim ilki kadar çok yok mide bulantım ama cinsiyeti henüz bilmiyoruz
_gulumm ipekk35 kızımda da hiç mide bulantısı çekmedim şimdi 32+1 haftalık erkek bebeğe hamilegim yine hiç yasamadim bulantı ☺️ kişiye göre değişiyor demekki cinsiyete göre değil 😀
miray_aden ipekk35 yapiyla alakali canim ben erkek bebise hamileyim hic mide bulantisi yasamadim sabah bulantilarim da olmadi ☺️ Sadece et tavuk gibi seylerin kokusu ogurtuyor beni mutfagin onunden bile gecemiyorum
glnrmom ipekk35 benim bebeğim erkek şu an 36+6yım başından beri mide bulantım var ve hala devam ediyor. En çok da sabahları bulanıyor. Bazı sabahlar dayanamayıp çıkarıyorum. Prilam da kullandım bu yüzden. O yüzden bu söylenen yanlış.
Brglgktrk09 ipekk35 benim bebeğim erkek ama 4 üncü aya kadar her sabah mide bulantısı yaşadım hiç bir şey yiyemiyordum bence mide bulantısınin cinsiyetle bir ilgisi yok
Skarakas ipekk35 olabilir. Kızıma gebeyken afedersin kusmaktan helak olmuştum. Şimdi erkek hamile olduğumu bile geç öğrendim o kadr belirtisiz geçti