Raziyenurx Kizlar 15 haftalik gebeyim hep prilam iciyorum onu icmeyince günüm cok kotu geciyor nerdeyse 4 aylik olduk hala bulantilarin gecmemesi normalmi bide bu ilaci hergun icen varmi zarari yoktur demi
Mujde_uren Raziyenurx bende 11haftalik olucam 2gün sonra bende kullanıyorum gece yatmadan 2tane içiyorum her gün bulantımı kesiyor yoksa günüm berbat geçiyor benimde aynı şekilde bir zararı yok tereddüt etmeyin korkmayın 🥰
minikmucizeemaak Raziyenurx 19+3 üm hala devam ediyorum elimdekiler bitince tekrar bırakmayı deneyeceğim inşAllah
Grglkbrr Sabah aksam iciyorum ekstra dramamine ilave ettik. Bulantilarim feci sekilde bu biraz önlüyor tamamen kesmese de
minikmucizeemaak Raziyenurx Benim ilacım kalmamıştı doktoruma da 1 hafta bardı deneyelim dedik ama yok olmadı gidip Sağlık ocağına yazdırdım
MirsT Raziyenurx bende yatmadan 2 tane içiyorum yoksa berbat oluyor günüm 21 haftalık oldu hala içiyorum kız olduğu için mi bilmiyorum ama bulantım bitmedi ikinci gebeliğim 1. De içmedim ama bu kez duramıyorum en zararsız içerik diye biliyorum 4 kez bile içilebilir günde demişti doktorum
sedadiyebiri Raziyenurx ben de 13+0 dayım. İçmeyince kötü oluyorum. Birkaç defa denedim ama yok. Yatmadan önce iki tane alıyorum. Bir keresinde de sadece bir tane kalmıştı o gün bir tane içtim çok fark etmedi.
Nisanyagmurum Raziyenurx 13 haftalığım bende kullanıyorum ama yinede çıkarıyorum icmesem daha fenayım doktorum doğuma kadar kullanan var zararı yok hamilelere özel bı ilaç iç dedi
Raziyenurx Nisanyagmurum haklisin ayni durumdayim bende ya icsem de kusuyorum ama icmeyincr daha fena oluyor
semrap Raziyenurx bende 15 haftamız bitirecekken ilacım bitti bir daha almadım hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti çok şükür suan 22. haftadayim daya iyiyim