yasolinko kızlar 36+6yım çantamı daha yeni hazırlıyorum deneyimlilerden veya tamamlamış olanlardan öneri alabilir miyim 2 gün kalıcam unutmamam gereken ne var😊 yakın değil çünkü hastane •birde normal külot koymadım depend alıcam küloda ihtiyacım olur mu?
Alposannesi14_ yasolinko herkese söylüyorum ya havlu ya da bol bol atlet canım, çok fazla terliyeceksin
Betulnnmz yasolinko bence kıyafet vs olarak fazla alın 11 gün önce sezeryan doğum yaptım normalde 2 gün kalacaktık 4 gün kaldık hastanede yeterli gelmedi aldıklarım, külot ve normal ped de alabilirsiniz ben sonradan aldırdım bunları depend dikiş yerini kapattığı için çok fazla terledi dikişlerim sonrası sıkıntı oldu benim için hemşire açık dursun dedi külot ve ped ile daha rahat ettim ilk gün kanamam çok olmuştu sonrası ped ile idare edecek şekilde idi benim sütüm 2 . Gün sabah geldi Manuel süt sağma pompası aldırdım eşime hastanedekini hemşireler yara olmasın diye vermedi çünkü ama eşime aldırdığım da olmasa sütüm zor gelirdi nescafe olsun mutlaka yanınızda anesteziyi atarken çok ihtiyacınız olacak kimyon alabilirsiniz ben birde bestlak damla almıştım onun da faydasını gördüm
Betulnnmz yasolinko spinal oldum toz kimyonu kaynamış suyun içinde demleyip içtim 1 bardak suya 1 tepeleme çay kaşığı koyuyorum gece pedi de olur ben orkid 3 numara almıştım oda işimi gördü fazlasıyla