Humeyraa12 Merhaba arkadaşlar 34. Haftaya başladım ama ayaklarımda aşırı ödem var yürümekte bile güçlük çekiyorum.ayak tabanlarım bile şişti. Dikkat edip tuzu azaltıp bol sıvı tüketiyorum ama geçmiyor aynı problemi yaşayan ve çözüm bulan var mı ?
Findukli_Lokum Humeyraa12 30 lu haftalarımdan beri ayaklarım şiş, tuzu sıfır da tükettim, bol su, ayaklarımı da her oturduğumda yüksekte tutmama rağmen hala şiş ve evet yürürken ben de zorlanıyorum :( 43 numara oldu ayaklarım doğumdan sonra geçer diyorlar
Aylinsevim Humeyraa12 ödem olması normal Bi durum ama tabiki biraz rahatlatmak için uzanıp ayaklarını olabildigince yüksek tutmak ve hareket ettirmek böylelikle kan dolasimi daha çok saglancak Bi nevze de olsa inmiş oluyor
Humeyraa12 Findukli_Lokum geçmiş olsun sizede canım zor bir durum.insan yürümekte güçlük çekiyor doğuma daha var ve her geçen gün dahada şişiyor bakalım nereye kadar gidecek 😔
Findukli_Lokum Humeyraa12 size de geçmiş olsun 40 haftalık olduk biz, beklemedeyiz. İnşallah kolaylıkla atlatırızz
Humeyraa12 Findukli_Lokum aaa bitmiş heran gelebilir Allah kolaylık versin saglıkla kucağınıza alın inşallah