yeninesilanne-99 33 haftalık hamileyim, 1 haftadır sağ kolum uyuşuyor, karıncalanıyor ve ağrıyor. Özellikle sabahları uyuşmuş şekilde uyanıyorum. Bu durumu yaşan var mı?
runkli0606 yeninesilanne-99 ven 33 den beri sağ sol uyuşuk geziyorum bardak tutamayacak halde oluyorum bazen kan basıncı arttığı için sinir sıkışması yapıyor dopumdan sonra geçer diyorlar ama inşallah geçer yoksa sinir cerrahi yolu gözükecek bana
guzelanne01_ yeninesilanne-99 ayy tam benimde bu haftamda başlamıştı 30 da vardı ama bu haftada çok arttı Elimle hiç bişey tutamaz kesemez doğaramayaz noktaya geldim hatta Uyurken uyanıp ağlyordum ve kızımda yaşamadım bu hamileliğimde oğlumda yaşadım magnezyumumu arttırdı doktorum günde 3 yaptı doğuma kadar geçmez dedi gerçekten geçmedide taki doğum yaptım 1 ay oldu şükür şuan iyi
guzelanne01_ yeninesilanne-99 hatta önce solla başladı sonra sağaya geçti ,Elimle bişey tutamaz duruma geldim ,Stresli geçti hamileliğim depremden dolayı sinir sıkışması oldu ve arttı
Runadref yeninesilanne-99 benim de sağ ellerim uyuşuk bazen kolumda da oluyor doğuma kadar böyle devam edecek galiba doktorum b12 eksikliğinden olabilir dedi
yeninesilanne-99 Ya bende korktum acaba bişey mı var diye, sağ kolumu kullanamıyorum şişenin kapağını bile açamıyorum çok kötü bi durum ya