2oglus Kızlar bat yarın ama ovulasyon testiyle takip ettim 1gun geç yumurtlama gördüm 9unda yumurtlama 10unda çatlama gördüm yumurtlama üzerinden 12gun geçti bugün kaset test yaptım negatif çıktı 🥺 pozitife dönme şansım yok mu artık olsaydı çıkardı dimi
A34nsns 2oglus ben gebeydim adetim tam 5 gün geçti yinede çıkmadı kan testinde çıktı inşallah sizinde öyledir
241223 2oglus bende sizin gibiyim ilişkiden 14 gün sonra yaptım negatif çıktı bide erken gebelik testi ama belirtlerim çok fazla acaba psikolojik mi diyorum
2oglus 241223 benim yumurtlamadan 12 çatlama dan 11 gün geçti normal kaset test yaptım negatif çıktı 🥺 erken mi yaptım yoksa olsa çıkar mıydı acaba ümidimi kaybetmeli miyim bilmiyorum 🥺
MelodyFairy 2oglus 3 gün sonra yine yap canım çatlamadan sonra 14 gün olmuş olsun . İnşallah pozitife döner ❣️
2oglus A34nsns geç döllenme olmuş galiba sizin 😊 ne güzel darısı benim ve benim gibi tüm isteyenlere inşallah 🤲 nolur dua edin bizlere de
A34nsns 2oglus inşallah inşallah Rabbım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalmaya nasil etsin