Masal-10 Neslihankrhmt Bende kaybettim 19.haftada kalbi gelişmemiş dedi karnı su topluyor dedi 😞 suni sancıyla doğum yaptırdılar bende 6 ay bekledim bir 6 ayda olmadı 1 sene sonra hamile kaldım canım hakkında hayırlısı seni çok iyi anlıyorum inşallah Allah gönlüne göre versin ikinciyi
goldumsu Masal-10 Öncelikle başınız sağolsun Rabbim sabır versin. Benim ilk doğumum sezeryan şuan 14 haftalığım gebeliğim malesef sonlanmak zorunda sabah doktorlar görüşeceğiz seçeneklerimizi ama suni sancıyla doğum zor mu? Ne kadar sürdü doğum.
Skrblt Neslihankrhmt bende aynı durumu yaşadım. Doktorum 40 ın dolduktan sonra 3 ay düzenli adet görüp sonra deneyebilirsin demişti. Yani ortalama 4,5 ay falan geçmesi gerekiyor.
Zeyno19 Neslihankrhmt sezeryan olmadiysan 3 ay sonra deneyebilirisj bende 3 ay bekledim ve oyle hamile kaldim bi arkadasimda 20 haffalik kaybetti o hemen hamile kaldi cok ara vermene gerek yok sadece sebebini ogrenip once onu halletmen gerek
Yassey naneliseker_ yok pıhtılaşma değildi ikili testim zaten sıkıntılı çıkmıştı bütün belirtiler de kromozom hastalığı olduğunu gösteriyordu doktorlar aldır dedi kalbi durur zaten dedi ben gittiği yere kadar ben sebep olmak istemedim 69 kromozomu vardı genetikteki doktor öyle dedi yaşamla bağdaşmadığı için kalbi durdu zaten pıhtılaşma testlerimde yapıldı sıkıntı çıkmadı kalp durma sebebi zaten kromozom hastalığımış oluşumu baştan yanlışmış sağlıksız spermle yumurta birleşince olmuş
Masal-10 NazKara Hafif meme ucunda birikiyor kuruyordu hatta ağrı yapmıştı doktor krem gibi birsey vermişti canım kullandım atlattım . Allah kimselere yaşatmasın inşallah 🙏
Rapunzel-25 Ben 16 haftalıkken kalbi durdu bebeğimi kaybettim doktor istediğin zaman düşün dedi üç hafta ilişki yasaktı ama hala hamile değilim korunmuyoruz 4 ay oldu Allah inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder hepimize geçmiş olsun❤️
Masal-10 goldumsu Çok teşekkür ederim benim ilk gebeliğimdi o yüzden suni sancı verdiler 15 saat sonra geldi bebek. Öyle kötü ağrım olmadı bebek küçük olduğu için ama psikolojik olarak çok yıprandım Allah sabır versin yardımcınız olsun inşallah 🙏 sonrasında temizleme yaptılar zaten hemen hastaneden de çıktım
goldumsu Masal-10 teşekkür ederiim. Çok geçmiş olsun. Benim ikinci gebelik sanırım sezeryan olmam gerekecek 🥺