Elifinzeytini Biz bugün gittik 2.150 gram iyimi kızlar bebeğimin kilosu hep geriden geliyodu buhafta kilo almıs
Elifinzeytini Derin_34 bende 30 da gittim 1.600 gram dı sizinkide iyi maşaAllahh kilolu olsa dert zayıf olsa dert bu bebekler 🥰
Derin_34 Elifinzeytini öyle evet:) sağlıklı olsunlarda kilo çokta dert değil doğuncada alırlar Allahın izniyle
Elifinzeytini Aynen kilosu derdim değl aslında karın çevresi önemli o geriden geliyodu benim ona yetişti çok şükür toparladı
Derin_34 Elifinzeytini bizimde kol bacak bir hafta geriden demişti ama problem değil demişti. Şimdi merak ettim sıkıntı teşkil edermi acaba. Ultrasonda hep farklı haftalar söylüyo çünkü
Elifinzeytini Derin_34 bütün doktorlar kilonun değil ölçümlerin önemli olduğunu söylüyor benide çok korkuttular
alisaorkhan 26+0 gitmisdim en son 973gram normal dedi🙂 simdi 28 haftaligiz 2 haftaya ne kadar kilo alir bilmiyorum🤔
Elifinzeytini deletedmom6295 çokta az değil maşaAllah 2500 olunca korkma dedi doktorum Sizinde daha var doğuma alır inşaAllah