Mervvvever Mujde_uren arkadaşım da kilolu hamile kaldi aramızda bir hafta var onun karnı benimkinden baya büyük
Mujde_uren Anonim3447 sizde aynı şekilde pek kilo almamışsınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Mujde_uren Anonim3447 genelde cinsiyeti kız olanların karnı pek büyüyormuş erkekde pek büyüme göstermiyormuş diye duydum doğru mu acaba
Mavigozunannesi Mujde_uren ben 49 la hamile kaldım 22+4 um 8 kilo aldım ufak bir göbeğim var zayıf hamileler daha çok kilo alıyor bence ama kilo yu eşit aldığım için belli olmuyor pek görenler hala anlamıyor kilo almamışsın diyor ama bide bana sorsunlar 49 kilo nerde 57 nerde suan kendimi aşırı sis hissediyorum
Mujde_uren Mavigozunannesi aslında zayıfların daha çok karnı çıkması gerekiyor ama iç karın geniş ise cikmayabilir pek öyle söylemlerde var
Tugcecan26 Mujde_uren büyüyor bacım büyüyor 😂 173 boy 82 kiloyla hamile kaldım 5.aya kadar göbeğim dışardan belli bile olmuyordu ne zaman 6.aya girdim birden fırladı gitti nasıl olduğunu bile anlamadım 😂
Mujde_uren Tugcecan26 yaa öyle mi peki 2li tarama testini devlette yapıyorlar mı yoksa özele mi gitmem gerekiyor birde kaçıncı haftada yaptırmam gerekiyor
Asya011 Ben 67 ile hamile kaldım şu an 17+5 haftalığım göbeğim biraz çıktı ama mide bulantılarım ve iştahım olmamasından kaynaklı 62 kiloya kadar düştüm şu an 63 oldum göbeğim hafif belli olmaya başladı.
Tugcecan26 Mujde_uren 11 14 hafta arası yapılıyor ben o dönem özel takipliydim 1400 lira istediler devlete gidip yaptırdım. O günden beri de hem devlet hem özel takipliyim tahlilleri devlette yaptırıyorum özelde sadece renkli ultrasonda bebeğimi görüyorum ☺️
Tugcecan26 Mujde_uren halk arasındaki söylentilere de inanma bence bebeğim erkek ve göbeğim geniş, normalde tatlı derler ama ben tatlıdan komple soğudum full ekşi aşeriyorum erkek bebekte söylenen ne varsa tam tersi var bende 😂
Miniikmucizem Mujde_uren hamile kaldığımda 73 kiloydum suan 91 kiloyum ve karnim vardi büyümeye devam etti😂
EbruMD Mujde_uren 85le hamile kaldım şuan 95im 35 haftalığım hala göbeğim hamile gibi değil şişmanlık göbeği gibi 😅 giyinişime göre hiç belli bile olmuyor haftamı söylediğimde herkes şaşırıyor iç karnın geniş diyolar demek ki öyle 😅