Betulnnmz birminikkizannesi yok etmiyordum vala 🙈 hele ilk 3 ay gece bile kalkıp yedim son ay da aynı şekilde mide bulantısı vs yaşamadım ilk zamanlar iştahım açıktı o yüzden 😊
Madeinpelin birminikkizannesi 30 dan sonra baya azalıyor kilo almalar bence çok takma ben de ıkı günde bir kilo alıyordum . 30 dan sonra durdu birden. Ben de dedim ki heralde doğuma kadar 30 kilo alırım ama bilmem yavaşladı birden çok kafaya takma bence sonra da hayırdır niye kilo almıyorum diye kafaya takıyor insan
Madeinpelin birminikkizannesi hayır ama bebek daha çok kilo alıyor sanırsam. Ben de pek anlamadım aynı sizin gibi cok alıyorum diye kafama cok taktım 28 den sonra filan galiba birden aya düştü kilo almam. 8 aydan sonra belki birden şişebiliriz 🤷♀️
Rabiaa6 birminikkizannesi valla 60 kiloyla hamile kaldım şuan 29+5oldum ve 72 kiloyum bende çok aldim diyorum çirkin geliyorum kendime ama bebeğimin sağlığı hepsinden önemli bebeğimin kilo alması lazımmış ondan sonra herseyi yemeye çalıştım ve son bu hale geldim 12 kilo birden aldim yani
Rabiaa6 birminikkizannesi yiyorum yani haliyle alıyorumdurda illaki bidahaki doktora gidişimde tekrar tartilicam😊
hulyaca birminikkizannesi ben de 21+2’yim 75.5’dan—-> 80’e gelmişim şimdiden. Moralim bozuk. Bi de ailemin yanına geldim oraya buraya derken düzenim bozuldu o yüzden aldım bi anda. Şimdiden sonra dikkat etmeye başlayacağım ben de. Önümde 17 hafta var. Çok dikkat etmem şart 🫠😩
MirsT birminikkizannesi 21+2 6 kilo da benden önceki gün aynı şeyi yaşadım ama hemşirem abartılı olmadığını çok normal olduğunu söyledi bende sanırım meyveden aldım
Nhlhmz11 birminikkizannesi ya bu kiloyu bu kadar söyleyenleri anlamıyorum , hamilesin alacaksın tabi kilo kiminin yapısı çok zayıf hiç almiyor kiminde çok alıyor . Halbuki gerektigi kadar alıyorsunuz zaten . Ben 26-27 kilo ile 37 haftada doğuma girdim bebeğim 4 buçuk aylık sadece azıcık göbeğim var belli bile değil , 5 kilom falan kaldı . Gidiyor yani kilolar
AleynaResul birminikkizannesi valla ben 15+5 im hala hamile kaldığım hatta verdim 2 kilo da işte aynı kilodayım diyim nasıl kilo alınıyo taktik verin sadece karnım büyüyo 😃
Mihrimah44 20 +5 olduk , 60 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum, çok ekmek falan yemiyorum, dikkat ediyorum,
Lafayette birminikkizannesi doktorunuza bi sorun ne diycek. Onun dışında tatlı hamurişi yeme demişti benim doktorum. Tam buğday yada kepekli ye demişti. Çocuga fayda etcek seyler oneriyor
Zeynep-ece birminikkizannesi ya miralinizi bozmayın lütfen hamileyken herkes düşük kilo alacak diye bişey yok ki benim aşırı kilo takıntım vardı gebe kalmadan önce 15 kilo verdim şuan 31 haftalığım ve 17 kilo almışım doğumdan sonra da veririm iradeliyim. Sizde doğumdan sonra dikkat ederseniz gider kilolar asla ve asla moralinizi bozmayın. Eski kilonuza çok rahat dönersiniz. Kilo veremiyorum diyenler yiyen insanlardır yada bir rahatsızlığı vardır. Dengeli beslenerek kısa sürede istediğiniz kiloya inersiniz.ben artık canım ne çekiyorsa yiyorum çünkü doğumdan sonra asla yiyemicem şimdi keyfine varayım da yiyeyim. Bu arada sağlıklı beslenerek kilo alanlardanım çok hamur işi yemem ama bu aralar canım istiyor az da olsa yiyorum 😂
M-Y2020 birminikkizannesi kilo bir şekilde gidiyor bünye meselesi 18 haftalik oldum sadece 1 kilo almışım oglumdada aynı oldu 10 kilo aldım 23 kilo verdim bunda bakalım.nasil.ollcaka