Hanifeyls 21 haftaligiz 1 aydır burun tıkanıklığı yaşıyorum ikisindende nefes alamıyorum aşırı baş ağrım var geceleri daha da çok zorlanıyorum kızlar bu durumu yaşayan var mı ne kullandiniz
Miamor0121 Hanifeyls bende aynisini yasiyorum 1 aydir o kadar sinirleniyorumki bu duruma benim bide alerjim var zaten buda ustune eklendi ama cozum bulamadim 😑😑
Masal-10 Hanifeyls Siz yine 21 de başlamış benim 10.haftadan beri tek burnum tıkalı uyurken çok zorlanıyorum en başında grip olcam dedim ama öyle olmadı bildiğin burnum tıkalı tuzlu suyla sümkürüyorum yatmadan ise yarıyor arada :)
Tubayo Hanifeyls eczaneden izotonik su alıyorsun 10-15 tane de şırınga. Şırıngaya o suyu çekip hızlıca burun deliklerine veriyorsun. Günde 3 kere yaptım ben 2. Günü müthiş sağlıklı uyanmıştım
Asel-2023 26 olmak üzereyim hamileliğimin başından beri tek kulağım da hava var oluyor Muş geniz akintiso kanama hepsi oluyor 🥴 KKB ye gidicem
Hanifeyls Miamor0121 ay nolacak böyle ya yediğim yemekten içtiğim şeylerden tatta almıyorum kokuda alamıyorum nefes desen içten bi nefes bile yok çatlamak uzereyim
Kediannesi21 Hanifeyls serum taktırdım ama bana mısın demedi sürekli burun ici temizleme ihtiyacı hissediyorum bide sinüzit var fena bas ağrısı yapıyor su sıcaklarda doğuma az kaldı gecicek diye ümit ediyorum
minnakkraker Hanifeyls bende öyleyim bir de aşırı burnumun içi kuruyor yara olmuş gibi temizlemekten tahriş oldu heralde hiç böyle kurumamıştı ama burun tıkanınca sanki balgam da oluyor deli olcam😂