Kızlar merhaba, herkese günaydın bugün akıntımın yoğun olduğunu farkedip ovulasyon testi yaptım sizce pik görmüş müyüm? Buarada adetim düzenlidir 28 günde bir olurum ama eşimde ileri hareket %22 sizce pik olduysam bugünü mü yoksa yarını mı değerlendirmeliyim? Spermde problem varsa gün aşırı değerlendirin diyorlar o yüzden bunu da sormak istedim.
Ovülasyon Testi
- Düzenlendi
nurellmas7 canım pik olmuş bugünü yarını ve pazar günü degerlendirmen gerek 3 gün üst üste olucak sekilde yarında testin bu şekilde pik çıkarsa 3 tane havuç yemen gerekir catlamanin olması için hareket sorununa varsa 3 gün üst üste degerlendir derim.
İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve uzun süre kalkma
mombarbie_ Tamamdır canım çok teşekkür ederim yanıtın için dediklerini yapacağım💜
nurellmas7 umarım 10 gün sonra güzel haberlerini alirim 10 ila 14 gün sonra gebelik testi yaparsan sonucu bana iletirsen çok sevinirim
mombarbie_ 14 gün sonra net belli oluyor mu ben 14 gün sonunda yaptım negatif çıktı ama belirtilerim çok fazla
241223 gebelik testinde çıkmıyor ve 14 gün geçtiyse kan verip daha net öğrenebilirsin ben 10.gun öğrendim 9.gun negatifti ve 10.gun öğrendiğimde o kadar silikti ki yok gibiydi reglinize ne kadar var
mombarbie_ geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden düzenim bozulmuştur diye düşünüyorum ama 21 22 günde bir oluyorum daha 8 9 gün var
mombarbie_ kasıklarım çok kötü ağırıyor bulantı ve göğüs de şişlik var koku hassasiyeti de var ama negatif çıktı bilmiyorum nedense bi umut var hala
241223 surekli test yapmak zorlamiyacaksa her sabah ilk idrarla deneyin erken gebelik testi ben çok erken öğrenmiştim 3hafta 4 günlüktü gec döllenme olmuştur belki birkaç gün daha test yapın bakalim
- Düzenlendi
@mombarbie_ ben bir daha yumurtlar miyim acaba 🤭
mombarbie_ tamam inşAllah çok teşekkür ederim
Mavilisa o sizin vucudunuzla ilgili bir durum bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyormus ilk pik gördüğünüz tarihten 10 ila 14 gün sonra gebelik testi yapın varsa görünür.
mombarbie_ heyecanla o günü bekliyorum 🤭
mombarbie_ tamam canım yazacağım inşallah hayırlı haber alırsam 💜🌸