tulay-01 Kızlar merhaba 2 li teste girdim ense kalınlığı doktor NT 0.9 dedi gayet guzel dedı ben fazla stres yaptım kan testı de 10 gun sonra cıkacak cınsıyetı göremedık
Paradise1_ tulay-01 benim de 1 çıktı doktor bir şey demedi cinsiyete kız duruyor dedi burun kemiği var yok dememişti kağıtta var yazıyor özele gittim oda her şey yolunda dedi bende merak ediyorum ay testi verelı bugün beş gün oldu
Beyzanrrr tulay-01 kaçıncı haftaya kadar 2 li taramaya girebiliriz ben randevu bulamadım haftaya 13 olucaz
tulay-01 12+3 haftalık ense kalınlıgı ıyı cıktı burun kemıgı de ıyı cıktı nazal kemik mecut yazıyor kan verdım onunda sonucu 10 gun sonra cıkacak
tulay-01 Paradise1_ cok streslı ya 2 li test bende doktor gayet herset yolunda guzel dedı kan sonucunu bekliyorum ınsallah ondanda guzel haberler alırız
myprincessgirl Bende dün gittim ense kalınlığı 1.20 çıktı burun kemiğini söylemedi bende o an sormayı unutmuşum ya kan verdim 1 haftaya çıkacak dedi cinsiyet bizimde belli olmadı
tulay-01 myprincessgirl elinize kağıt verıyır ustunde nazal kemık mevcuttur yazar o varsa burun kemıgı vardır
tulay-01 Beyzanrrr bıldıgım kadarıyla 12 13 haftaya kdr emın degılım ama bırde randevusuz kabul ediyorlar ben randevusuz gıttım butun testleri yaptık
tulay-01 Beyzanrrr özelde randevu doluysa devlette yaptırabilirsin aslında en azından öğrenmıs olursun erkenden bırde devlette kı doktorum gercekteb cok ıyı asırı ılgılı ve bilgilendirme yapıyır ben o yuzden özele gitmiyorum
Mrvcakatt tulay-01 insaAllah ya. Nazal kemigi olduguna gore temiz cikar diye dusunuyoru senin. InsaAllah oyledir. Rabbim bebekleri saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Beyzanrrr tulay-01 ay bizim devlet okdr kötü ki köpek gibi davranıyorlar hep Suriyeli mültecilere on sıra veriliyor
tulay-01 Mrvcakatt amın cnm ınsallah bej cok kastım kendımı hatta doktorum nıue kastın dedı gayey ıyı dedı kanı bekliyorz sımdıde Rabbım saglıkka kucags almayı nasip etsin ınsallah cnm hepimize
Selinakbas tulay-01 Kız doktor gayet iyi dediyse sen neden stres yapıyorsun? Ayrıca 10 günü bulmaz çıkmaz kan tahlil sonuçları benim ki 3-4 günde çıkmıştı
tulay-01 Selinakbas valla kaskatı oldum cnm ya 😃 doktorda dedı bosuna stres yaptun dedı ınsallah hemen cıkar kan burde bu kanda neye bakıyorlar cnm
tulay-01 Beyzanrrr valla sansıma mı bılmıyrum devletteki doktor noktasına kdr ilgileniyor bilgilendirme yapıyır şöyle yap böyle yap bebegı gösterıyır hareketleri kalbı herseyı her konuda bilgilendirıyır valla