Hiloyloyloy Anonim3447 biz de şimdiye kadar 2 günde bir yaşıyorduk 37. Haftada doktor artık yaşamayın kendini yorma, evden pek çıkma bu hafta her an doğum olabilir dedi burda da hep okuyorum son güne kadar herkes yapıyor ne oldu da böyle dedi anlamadım
TubaEraslan Anonim3447 korkulcak bişi yokki masaj yağı varsa onla yapsın yoksa da vazelin gibi krem gibi birşey kullansın
Nrslcn gulsahklkn 39+3 teyim sıcaklarda yürümek pek kolay olmuyor akşamları da bazen cikiyorum merdiven inip cikiyorum ve evde kendimi temizliğe verdim egzersiz yapmaya özen gösteriyorum günde 3 tane hurma yiyorum ama ne bir yalancı sancı ne de başka bişey yok bizim kız yerini sevdi anlaşılan :)
Annesininbali_06 Smlaa baharatçılardan aldım hatta 8 TL idi iki paket aldım bende bide dün içtim bugün isal olmuşum doğum belirtisi mi acaba
Annesininbali_06 Bide doğum kanalına giren bebek geri cikarmi sık idrara çıkıyordum şuan çıkmıyorum bebek kanaldan cikmismidir
gulsahklkn uyar-46 Yürüyüş çok olmasa da son haftalar bazı hareketler varmış onları denicem yürüyüş yapamıyorum çok ağırlaştığım için en fazla 10-15 dk 😊
gulsahklkn Aleynauzn Kızz bende doğurursam temizlik yüzünden doğurucam eğilip yatak altlarını silmek desen var 😂
rosemomm Kdr03 ebemiz 36/37.haftada hurma önermişti erken doğum olmaması için bence sormadan başlamayın 33.haftada doğumu tetiklerse doğum için oldukça erken zamanlardasınız
Kdr03 rosemomm kontrole gidince bir soracağım doğru söylüyorsunuz sormadan başlamayalım zaten erkenci gelecek gibi duruyor bizimki
gulsahklkn Deletedmom_116 Tabi ki bende ona inanıyorum bunların hepsini yapıp hiç fayda görmeyen çok insan var ama denemekten ne çıkar 😊
Asli_bora Bizde 40+4 olduk hala gelmiyor salıya kadar da bekliycez salı günü yatış yapılacak ya suni ya sezeryan dedi ama açıklığım olmadiysa hala suni vermelerini istemiyorum 41 haftalik olucak bu zamana kadar açılmadiysa zaten olmaz diye düşünüyorum
gulsahklkn Asli_bora Yine de en doğru kararı doktorun sana sunar hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah 😊
Asli_bora duygusakalli açılman varsa eğer dene tabi benim açılmam olduysa bende denerim ama açılma yoksa ietemiycem