binnur64 Ahuevren06 çok şükür iyiyim şimdi sadece ilişkiye girdiğimiz günün sabahına kadar çektim ağrı, ama tekrar ilişkiye girmeye korkuyorum 😬
binnur64 Ahuevren06 eşim de beni ağrı çekerken görünce dedi zaten bidaha yapmayalım diye sürekli acile gidelim acile gidelim deyip durdu zaten 🤦🏻♀️😅normal doğumu kolaylaştırcak başka yollara başvurcam ben ama siz deneyebilirsiniz herkeste ağrı olcak diye bi şey yok tabi😂
Hicrano00 gulsahklkn yeni dogum yaptım hastanede bile sanci çekerken sıcak duş yürüyüş ve squat yaptırdılar mutlaka yapın şimdiden derim
Nrhnyc gulsahklkn Bende akşamları yemekten sonra yürüyüyüs yapıyorum çok uzun olmasa da . Hurmaya baslamadım henüz. Pilates topu ve cinsel ilişkiyi haftaya sorucam doktoruma (36 hafta)
Hafsa1 akdeniz23 ben bunu yazmıştım bir kaç kişiye hatta Atakan vardıya survivaor daki onun karısıda bu yöntemle doğum yaptı YouTube’da var videosu
ChemistrySK Anonim3447 kizim 40+3 de dogmustu vaktiniz varsa 40+6 da bile normal dogum yapan var, sezeryane almasi icin bebegin suyunun tehlikede olmasi, bebegin ters olmasi vs gibi seyler gerekli, ina o vakte kadar kenriliginden baslar dogumunuz
Hafsa1 akdeniz23 Serap korkmaz Aslan doğum vloğu izle bakalım Allah kolaylaştırırsın doğumunu benimkinde 🥲🧿
Buhara Birannebebek ben iki ay kanama yüzünden sürekli yattım bunun uzunca bir kısmı da hastanede geçti doktorum 34den sonra başlayabileceğimi söyledi
Birannebebek Buhara Aaa kader işte bu filmi ben de izledim Oğlumun kilosu azdı 2700 doğdu kıyamadım ben de ama kendi tercih etti
Goksu_argum_1 Anonim3447 bence olacağı varsa olur öbür yaptiklarimiz sadece bı bahane rabbim nasip edince oluyo doktorda bize okdr şunu yap et dedi burda okuyunca yapincada etkisini görmeyenler de oluyormuş bunu gördüm
Melikenl gulsahklkn perine masajı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bide suyum geldikten sonra ılık bir su yapıp içine oturmuştum. Suyum icindeyiende masaj yaptım. Sancıyi az hissettim
Annesininbali_06 Merhaba kızlar benimde ilk gebeliğim 39 haftadayim gelmek istemiyor kasılmalar oluyor karnım taş gibi oluyor alttan vuruyor baskı uyguluyor bugün ahududu yaprağı aldım çayıni içenler varmı etkisini gören oldumu acaba
Anonim3447 8726fk 39+3 haftalığım pazartesi gününe kadar kendi doğmazsa salı yatış yapacaklar önce suni sancı verecekler olmazsa sezeryan
Hiloyloyloy Anonim3447 biz de şimdiye kadar 2 günde bir yaşıyorduk 37. Haftada doktor artık yaşamayın kendini yorma, evden pek çıkma bu hafta her an doğum olabilir dedi burda da hep okuyorum son güne kadar herkes yapıyor ne oldu da böyle dedi anlamadım