akdeniz23 Anonim3447 sizinle aynıyız. Benimde bugün kontrolüm vardı nst de baya sancılarım çıktı ama ben hissetmiyorum. Sizin sancılar çıkıyor mu? Hiç açıklığım yokmuş. Benimde pazartesiye kadar doğdu doğdu yoksa suni yada sezaryen dedi çünkü suyu baya azalmış içerde.
Anonim3447 akdeniz23 sancım 2 tane çıktı oda yüksek değil hiç açıklık yok kanala inmemiş suyu iyi ama pazartesiye kadar doğmazsa salı yatış ve önce suni sancı sonra olmazsa sezeryan
Evremoz gulsahklkn istisnasız her gece 2 ya da 3 gibi sıcaktan fenalaşip uyanıyorum her yerimi ıslatıyorum, şu içiyorum ama nafile ,bütün uykularım kaçıyor. Sıcaklar çok yoruyor
gulsahklkn Evremoz Bende gün içinde öyleyim baş ağrısı yapıyo tansiyonum çıkıyo midem bulanıyor sıcaklar çok etkiliyo cidden
Zeusangelll Evremoz bende senin gibiyim ama daha sık uyanıyorum tuvalettir sıcaktan ve sağa sola uyuyamama sinek ısırmaları sıkıntı sinir stres beni delirtiyor
Sunshine__ Buhara perine masajını kendin mi yapıyorsun canım bide doktor 36-37 haftalıkken başla demişti bana perine masajı için bende 34 de başlasam bir şey olur mu erken doğum filan bide masajı yaparken kullandığın bi yağ var mı
Miniikmucizem Günde 5 tane hurma yiyorum günlük merdiven cikip iniyorum yürügüs fazla yapamiyorum 36. Haftadayiz haftaya randevum var ahududu cayi cok oneriyorlar doktoruma sorup ona baslamayi düşünüyorum rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin inşallah 🥰
Sema5844 Anonim3447 benim de açıklık yook p.tesi ye gün verdi önce suni sonra sezeryan olmazsa eğer. Rahim ağzı kapalı diyo nasıl acicaz ya
ChemistrySK Anonim3447 kizim 40+3 de dogmustu vaktiniz varsa 40+6 da bile normal dogum yapan var, sezeryane almasi icin bebegin suyunun tehlikede olmasi, bebegin ters olmasi vs gibi seyler gerekli, ina o vakte kadar kenriliginden baslar dogumunuz
Goksu_argum_1 Anonim3447 bence olacağı varsa olur öbür yaptiklarimiz sadece bı bahane rabbim nasip edince oluyo doktorda bize okdr şunu yap et dedi burda okuyunca yapincada etkisini görmeyenler de oluyormuş bunu gördüm
3_fistikannesi gulsahklkn ahh ahh olmazmış resmen nefesim kesiliyor çok kötü oldu son zamanlarımız sıcaklara denk gelmesi
Anonim3447 Sema5844 ah bir bilsem nasıl açılır bugün alttan muayene ile uyardı doktor ama bilmiyorum artık
binnur64 Nazlimmm 37 haftalık oldum hamileliğin başından beri hiç ilişkiye girmemiştik normal doğumu kolaylaştırıyo diye deniyelim dedik sabaha kadar karnım sürekli sertleşip durdu çok ağrı çektim, sizce ilk defa ilişkiye girdiğimiz için mi çok sertleşip durmuştur
Birannebebek gulsahklkn Ben hurma ananas almıştım oğlumun kilosu düşük olduğu için yemeye kıyamamıştım iki üç gün fazla yürüdüm kaynana 4. Katta bir kaç kere inip çıktım çatı muayenesi den üç gün sonra nişan geldi
Birannebebek Buhara Hepsini hep yapmak istedim erken doğum riskinden kaynaklı 36 dan sonra rahatladım ama yine de yapmaya cesaret edemedim
Buhara Birannebebek ben iki ay kanama yüzünden sürekli yattım bunun uzunca bir kısmı da hastanede geçti doktorum 34den sonra başlayabileceğimi söyledi
Gulbayann Anonim3447 39+5 im bende ne gelen var ne giden doktorum daha birşey demedi bebiş kanala inmemis acikligimda yok benimde cumartesi acikden nst çektir sancın çıkacak mı bakalım dedi bi
Hirasongul gulsahklkn geçenlerde birinden öğrendim doğum yaklaşınca zeytinyağı pamuğa ıslatıp vajina bölgenize koyduğunuzda açılma çok kolay oluyor mus akşam yatarken yapıp sabah çıkarın her akşam böle yaparsanız acilmaniz kolay olucaktir ise yaradığını söyleyenler oldu
Rabiamesut01 Bende 31 haftalığım bel ağrımdan merdiven inip çıkamıyorum ama hamileliğimin en başından beri düzenli olarak yürüyüş yapıyorum şimdiden hurma yemeğe başladım egzersizleri vs yapmaya çalışıyorum inşallah hepimizin su gibi doğumu oluuuurrr❤️🫠