gakkoyengee Betulcoban muayenesine gittiğinizde detaylı bi şekilde mi bakıyor bebeğe yoksa acele mi hiç şöyle güzel açıklayan doktora denk gelemedim
Dyg_srcn Betulcoban fiyat ne ödediniz doğum şekliniz neydi benimde bir haftaya falan olur doğumum gene mi yukselmis fiyatlar acaba
Betulcoban Dyg_srcn sezeryan oldum ben canm 13 bın odedık fıyatlar hala aynı dıye bılıyorum normal 14.5 heralde
Dyg_srcn Gldekpnci anladım grandda Belgin hanima takipliyim bende fiyatlardan dolayı kafam çok karıştı ama manisadaki en doğru düzgün hastane de grand onlar da hep bı fırsatçılık pesindeler
Zyildiz88 Ben sekiz eylül de Süleyman emre ye gidiyorum.İlgi ve alakasından çok memnunum.Sezeryan fiyatı da 8 bin liraymış 2 gün önce sormuştum.
gakkoyengee Zyildiz88 evet grandmedikal baya uçmuş güler pınar özeren nasıl peki ? O da sekiz eylülde
Dyg_srcn Betulcoban ay inşallah daha yüksek söylemezler pazartesiye gün verdi doktor bize de temmuz ayında 13 bin demişlerdi burda biri 16 yazmış bı korktum her ay zam gelirse böyle işimiz zor