SeydaAnur Merhaba, Manisa da önerebileceğiniz işinde iyi ve özenli aynı zamanda ters bir insan olmamalı, bir kadın doğum uzmanı var mı? Yeni hamileyim ve henüz doktora karar veremedim. Özel muayenehane ya da hastane fark etmez
Nurr_22_22 SeydaAnur Akhisara yakınsan mavi hospitalda Fatma selcen karakus var gözün kapalı git çok iyi bir doktor hem kibar hem güler yuzlu ve eli de çok iyi sezeryan oldum o kadar çabuk bitti ki doğum aşırı memnunum
Pinar4588 SeydaAnur Bende Manisa Merkezde Ömer Dündar’a gidiyorum canım memnunum özel muayene . Birde grand medicalde Nahit Ata var oda iyi diyorlar ama sıra bulmak çok zor
angel4545 Nurr_22_22 valla kardeşime 2 hafta önce saçma sapan soracağım başka soru var mı dedi sok olduk . Bugun celal bayara gittim ayrıntılı bakmadı mi dedi sorun çıkınca bakmadan doğru düzgün ben sevk etti oysaki önce memnundum
Pinar4588 Arzu12 Şubat ayında konuşmuştuk öyle bir sormuştuk fiyatları ama şimdi güzel bi zam geldi 10 bin doktor 9bin hastane mesai dışında doğum olursa hastane +3 bin daha alıyormuş🫣 Suit oda içinde yanlış hatırlamıyorsam 2 bin demişlerdi canım. 25 bini gözden çıkarıcaz gibi. Doğurana kadar habire zam geliyor
Arzu12 Pinar4588 ayyyy o kadar olmuş mu yaaa benim de Eylül sonu belki o zamana kadar bir daha zam gelir teşekkür ederim 😍
Ozz123 Ben emrah akkayaya gidiyorum.Cok ilgili ve özverili. Özel muayenenesi var.Insana yaklaşımı da çok iyi.Renkli ultrason fotoğraflarını da çıkarıp hep veriyor. Tavsiye ederim
Pinar4588 Arzu12 Haziranda asgari ücrete gelen zamlarla herşeye zam geliyor ya bizde nasibimizi aldık 🥴 ama zannetmiyorum eylüle kadar bi daha zam gelsin anca yılbaşında gelir zam. Şubatta sorduğumuzda hastane 6 bin doktor 6bin toplam 12 bindi şimdi ikisi 19 bin oldu 🫣
Gldekpnci Dyg_srcn 7 bin felan ama hastane kötü ve pis doğum sırasında enfeksiyon kapma ihtimali yüksek
Nurr_22_22 Izmirr359418 Şubatta oldum elim hızlı demişti inanmamıştım ameliyathanede geldiğini gördüm ben kesecek diye beklerken bebeği cikardi hemen çok memnun kalacaksınız sizde
Izmirr359418 Nurr_22_22 benim ikinci hamileliğim ilk de de ona gidiyordum Fatma Hanım genel olarak çok iyi bi doktor ikinci de tekrar onu tercih ettik ☺️ Doğum ücreti ne kadardı acaba
Byz02 Şehir hastanesi onur Türkmen’e gidiyorum ben çok memnunum çok ilgili bir hoca istediğini sor sıkılmadan anlatıyor.