Zeynepikranur Kızlar her ıhtimali düşünüyorum bebişim makat geliş bir ayım var böyle giderse sezeryan dedı doktorum sıze sorum şu sezeryan sonrası süt hemen gelir mi yanıma ek olarak mama alıp koysam mı ne olur ne olmaz dıye bu arada devlet takipliyim
edkrcy Zeynepikranur Sadece olumlu düşünün mama almayın ihtiyaç duyulursa hastanelerde ilk beslenme için mevcuttur muhtemelen hemen çıkıp alınır eczaneden zaten.Ben sezeryana girmeden önceki günden komposto hurma dut kurusu(hem direkt hem kompostosunu)ve tahin helvası yemeye başlamıştım çıktığım gibi sütüm geldi çok şükür sizde hep gelicek diye düşünün beyne olumlu sinyaller gönderin herşey çok güzel olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🌸
Feyzaclk Zeynepikranur mama alın bence. İlk gün beslenmesi önemli. Ben sütüm gelmez diye değil sarılık olur diye aldım aç kalmasın diye. Sütüm hemen geldi bu arada ama çok azdı. kafaya takmadım önemli olan aç kalmaması. Daha yeni sezeryan oldum. ameliyatlı olacaksınız ama ne kadar sık emerse o kadar cabuk gelir bence süt. İlk gece de olsa saatte bir emzirin. Benim mama vermeme ragmen ikinci gün göğüslerim taş gibi süt doldu korkmayın sizin de gelir