ebrarmom08 canım ben de öyleyim birkaç gündür kendimce yöntemler buldum ama bak bakalım bir ballı süt yaptım kendime sıcak sıcak onu içtim sık sık Boğaz agrılarıma kırgınlığıma çok iyi geldi en başta geçen doktorumu aradım burun spreysiz atlatamazdım onu sordum okyanus suları var onu kullanabilirsin dedi bir de zencefilli ballı limon zencefil konusunda araştırma yaptığımda herkes başka birsey söylüyordu ondan bunu da bi kere yaptım ne olur ne olmaz diye birde burun kanatlarıma Vicks sürdüm( bu konuda çok karıştığım sormayı unuttum doktora ve kullandım birkaç kere vicdan azabı cekmiyorum değil) çok az sadece dışarıya birdr kesinlikle burnunu çekme derim afedersin bunu söylediğim icin de direk ileride balgam oluyor sonra öksürüğe de devşiriyor hastalık dikkat et ilik duşlar al alabildiğin kadar vücudunu rahatlat ve mikrobun kırılsın en önemlisi de uyu bol bol dinlen meyve yemeyi de aksatma çorba tüket bol bol umarım hemen atlatırsın bir de ateşine baktır bol bol çünkü o bebeğe de zararlı benim ateşim yoktu doktor gel istersen antibiyotik başlayalım dedi vücudunu tanıyor insan ben ne yapınca iyi gelecegini bildiğim icin istemedim ilaç kullanmayayım ne olur ne olmaz dedim ama Doğru demiyorum bir doktorunla da görüş bu arada kaçıncı ayında olduğun da önemli zencefili denerken de viks sürerken de ilk 3 ay da olmadığıma güvendim bu arada vicks konusunda fikrim olmadıgından tedirginim ama bazı arkadaşlar agrılara falan sürüyorlarmış demin dolanırken forumda gördüm kullanmadan önce bir araştır derim gene de