birmeleginannesi_ İmran Ayhan Ahmet Padak Kadir Yaman Mehmet Ağar Ebru Kirazoglu Yıldırım Hüseyin Görmüş Fatma Çetin Pelit Şanlıurfa da yaşayıp deneyimleyen var mı kızlar yardımcı olur musunuz 🌸
ZumrasMom_ birmeleginannesi_ hüseyin görmüşe gitme. 7.ay itibariyle insanın gözünü korkutuyor ta tehlikede yok erken doğum yok sezeryan diyor ama bebekte hep sağlıklı oluyor nedense Ebru dan da memnun olmayanlar var. Ben selda demirel e gidiyrm gayet ilgili
Minigimvebiz birmeleginannesi_ İmran Ayhan ve Fatma Çetin Pelit’e gitmiştim zamanında ama haftam küçüktü. İkisinden de memnun kaldım. Ama tekrar denk gelme imkanım olsa Fatma hanımı seçerim. Bir de Metrolife da Tuna Akçal var gözü kapalı tavsiye ederim.
Sunshine__ birmeleginannesi_ Ebru kirazoğlunu hiç önermem gittim hiç ilgi alaka yok soğuk verdiği ilaçlar anlamsızdı eğer para sıkıntınız yoksa Kadir yaman çok iyi ben kendim şanmed de Özcan karaya gidiyorum çok memnunum
Ayse8326 Beysa muayeneler de çok ilgisiz hemen çıkarmaya çalışıyor çok fazla hastası var baya sıra bekliyorsun ama normal doğumu desteklemesi beni çekiyor açıkçası
Ayezhanim birmeleginannesi_ Ebru kirazoglu yıldırım ben kendisinden memnunum her gittiğimde gayet güzel bebeği inceler bana da bilgi verir şanmedde kendisi 👍👌