34Meltem12 Kızlar 30.haftama girdim çok şükür ☺️❤️ Sizce az mı kaldı yoksa dha var mı doğuma bana hala çok uzun geliyor zaman 🥺❤️
EdaDeyis 34Meltem12 bende 30+2 yim 10 haftamiz kaldi bugün kontroldeydim bir ay sonra gidicem tekrar sonrasında Allah kerim cabucak gecer bence keyfini cikarmaya bakalım bazen bende çok sabirsiz olabiliyorum 🤭
1prensesannesi_ 34Meltem12 bnde 34+1 haftalık hamileyim zaman durdu sanki çabuk geçer inşallah zaman🥺🥺
34Meltem12 EdaDeyis daha vallahi keyif halim yok sıcaklardan nefes alamıyorum sırtım kaburgam ağrıyor baya bi ağırlaştım zaman geçsin istiyorum biran önce 😄❤️
Seed- 34Meltem12 30. Haftama girdim sizinle aynıyız :) benim riskli gebelik olduğundan sürekli yatış verdi ne kadarntutabilirsek kârdır diyor. Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
34Meltem12 Seed- canım benim hiç üzülme arkadaşımda öyleydi 38.haftasında doğum yaptı bebişin doğsa bile bir sorun olmaz tabiki Allahım zamanında doğmayı sağlıklı doğmayı nasip etsin ama hiç üzülme 🫶🌷
Mrv001 34Meltem12 34+5 son 1 ay kaldı diyebilirim ama son 99 dan sonra zaman geçmiyormuş onu biliyorum 😂
34Meltem12 Mrv001 onu bende farkettim çok uzun sürdü 99 dan sonrası 😄 Gün sayıyorum ama maalesef günler geçmiyorrr 🥺
1prensesannesi_ 34Meltem12 çabuk gelir inşallah zaman ama 30. Haftadan sonra resmen zaman duruyor gibi geçmiyor kendi adıma soyliyim ☺️🥴🥴