yaseminaltintas karperisi Yok bunlar yalanci sanci :) bugun dr soyledi yukseltiler anlik inip cikiyorsa yalanci sanci oluyormus. Ama yukselti cikiyor sabit kaliyoe sonra iniyorsa onlar sanci sayiliyormus
Deletedmom_116 karperisi sancım vavsenin hiç inip çıkmamış belli bir değerde yükselmiş inmiş hep Ama duzenli bir sancı dgeil düzenli sancı başlangıcı olabilir ve sancı yukseldikce kalp atışında yukselmis ne kadarliksin
Deletedmom_116 mombabe linkin yanına yazı vs yaziyosan boşluk bırak yazıyla link arasına bı kaç boşluk
karperisi Deletedmom_116 akşamdan beri ağrımda var ama suan azaldı sanki sarı oluyor mu nişan bilginiz var mı
Deletedmom_116 Youngmotherr tabisii kendisi melek bizide güzelleştirir aşko ♥️🙈Selami varmış knkasina
Deletedmom_116 Bernnnaaaa kız yanlis teori benim bu kadardı sancım açıklığım beş cm idi . Doguracagimdan on dk önce Falanda 20 zor oluyodu 😂😂
karperisi Bernnnaaaa hissediyorum aslınds bri haftadır aktif sancım var günde 3-4 kez oluyor olduğu zamanda 1-2 saat geçmiyor. Dr daha düzneli olması gerekiyor doğumun başlaması İçin dedi. Belimden kasıklarıma kadar bugünde bacaklarım kötü
Bernnnaaaa Deletedmom_116 rahim ağızı kısalması olmuştur canım yoksa bu sancı açıklık yapmaz. 90a çıkmışken sancım açılma olmadı benim