Duygu__26 Hanımlar merhaba özel hastaneye gittim çatı muayenesi yaptı çatın dar sezeryan dedi acaba devlet hastanesine gitsem direk sezeryana alırlar mı çatım dar diye yoksa suni sancı verdikten sonra açılma olmazsa sezeryanami alırlar
Cigdembebisim1 Duygu__26 Devlet asla direk almaz önce bir suni sancı verirler kaç saat ondan sonra olmuyor deyip sezeryana alırlar. İlk gebelik mi sizinki kaçıncı haftada yaptı çatı muayenesini
5melekannesi Duygu__26 Eğer bebeğin geçemiceği şekilde çatın ve kemiğin darsa esnemeye hiç müsait değilse direk sezeryana alınıyo, devlet olsun özel olsun hiç bir doktor öyle bir riskte anneyi de bebeğide tehlikeye atmaz devlete gidip muayne olun onlarda bi baksın
Duygu__26 @Cigdembebisim1 ilk gebeliğim 37 haftada çatı muayenesi yapıldı da ama çatım darsa ne olacak yine mi normal
Duygu__26 @__mom1 hadi yaa canım yanacak o halde çatı darsa hiç ugrasmalarina gerek yokki çok saçma geldi bana
__mom1 Duygu__26 devlette ilk gebelikte sezaryen yapmaları için baya bi uğraşman gerek son raddeye kadar yapmıyorlar