Duygumami Merhabalar kızlar 3gündür uykusuzum 30/2haftalıgım öldürüyor sırt agrısı beni sabaha kadar dönüyorum uyku yok şuan yastıklarla yatıyorum ama sanki sırtım kopmuş durumda ne yapsam işe yaramıyor bilen varsa yaZsın ölüyorum valla hareket edemiyorum doktoramı gitsem😢☺️
Bsranurr Duygumami canım benim de öyle yan yan hep düz yatma daha çok agrır ben eşime kremle masaj yaptırıp havlu kapatıyorum sabaha geçiyor ama krem de çok önerilmiyor hamilelikte fazla sürme
Bskrt Duygumami ben de 31. Haftadayım 1 haftadır her gece ağlıyorm sırt ağrısından 😭😭😭 sıcakta iyi gelmiyo soğuk da vallahi ne yapıcağımı şaşırdm🙄 çözüm bulan varsa yazsın allah aşkına Yoksa parol içicem dayanamıyorm çünkü uyku düzenm de bozuldu tamamen
Duygumami Bsranurr valla ölüyorum uyku diye bir şey kalmadı ayak agrısı da var sırt agrısı daha kötü ama nefes aldıkça daha da çok ağrıyo 😢
Amineninannesi2018 Aynı bende 32 yle gidiyom sırt bacak hepsı var buda bebıslerımızın bıze verdıgı zahmet uyku da yok sabah ıse gel aksam olu gıbı gece yatama🙈daha sımdıden baslattı prensesım benı uyutmamaya alıstırma yapıyoruz😂