bdenerigokce Kızlar hastane çıkışlarınızı nereden hangi siteden aldınız, ücret araştırıyorum da ücreti de yazarsanız çok sevinirim 😍🫶
SudeT bdenerigokce ben hepsi buradadan aldım satıcı e bebekti 10 lu hastane cıkısı indirimde 270 tl gibi bi fiyattı :)
Z_e_y_a_gul bdenerigokce ben kar Bebek ten aldım 390 TL tabi daha uygun larida vardı ama kumaşı hiç güzel değil di
__mom1 bdenerigokce isimli falan almayacaksan ve çok fazla bütçen yoksa trendyolda çok tatlı şeyler var. Ben 800 tlye set almıştım. Trendyoldakileri görünce pişman oldum 150 tlye o kadar tatlı takımlar varki.
zehrazeynep bana daha vakit var ama fiyat ortalaması için instagramda sordum baya bebek setlerini tam setler 500 600 arası daha uygunuda vardı tabi eylül ekim gibi bakayım ne modeller olur kış bebeği olduğu için o zaman almayı düşünüyorum
SudeT bdenerigokce bir ay filan olmuştur mağazadan 500 e almıştım birkaç gün sonra Hepsiburada da indirime girdi hemen onu aldım aldığımıda geri götürdüm başka şeyler aldım :) hepsiburadada sık sık indirim oluyor bu arada
Evafor bdenerigokce isimsiz düşünüyorsanız e bebekte 5 parça olanlari 175 e düşmüştü kumaşı yumusucakti güzeldi ben tulumcu olduğum için hastane çıkışı almadım
bdenerigokce Evafor tulum da alıcam hastane çıkışı da teşekkürler, 10 lu isimli 2 tane 5 li isimsiz alıcam