milaninannesi arkadaslar 29+4 um sabhatan sağ kalcamda agri gibi bise vardi aciya daha cok benser ayaga kalkinca kamcamin ustune iturdukca acıyan dedim.heralde fitgim azdi simdi lavobaya kalkicaktim yuruyemeZ haldeyim.iki kalcam da fena bir agri adim atitikca cok.aciyan lagobaya zor gitiim.ne yapsam bu ne agrisi olabilir
Ozlem32 milaninannesi kalsiyum eksikliğinden oluyor benimde o haftalarda oluyordu doktorum suda eriyebilen tablet verdi Iyi geldi
prensleriminannesii milaninannesi magnezyum eksikliğinden oluyor sade soda için doktorunuza dediğinizde zaten magnezyum verecektir
DLiviyaEsor Geçmiş olsun canm fitgim yazmışsın bnde de bel fıtığı var fıtık gebelite agirlastifun icin agri yapar maalesef bazen dayanılmaz agrilar olur
ceco Ben de aynısı olmuştu canım dr ye gittim kontrol etti ilk önce sonra semim birşeyin yok ama fizik tedavi dr sine görün dedi sonrasında önemli birşey yok ama sıcak su torbası koy öyle uyu dedi ama sen kadın doğumcuna bir git
aysess ceco bende aynısını yaşadım Dr. Aynı şeyi söyledi , bir ara yolda kalakalmistim. Kemikler aciliyormus. Yirmili haftalarda yaşamıştım sanırım.suan 34. Haftadayim yaşamıyorum böyle birşey