Mebus Kızlar bakar mısınız kan tahlili verdim sata göre 7+5 im bunlar çıktı doktora da gösteremiyorum Şuan içim içimi yiyor var mı başına gelen anlayan inşallah kötü birşey yoktur 😞
ikotrtn Mebus banada yapıldı bunlar çocukluk hastalıklarını geçirip geçirmediğinize bakılıyor pozitif olması olumlu benimde hepsi pozitifti
Sinem-Gorkem Endiselenecek hiç bir durum yok, igg tetkikleri geçmiş dönemde geçirilmiş enfeksiyonları gösterir yani bagisikliginiz var demektir. Igm testleri aktif olarak gecirdiginiz enfeksiyonlari gosterir ki cok sukur hepsi negatlf gelmis :)
Mebus Sinem-Gorkem yaa inşallah korkulacak birşey yoktur doktor da olumsuz konuşmaz çok çabuk etkileniyorum çünkü
yaramisa Benim de böyleydi canım korkma. Ama ben böyle bir durumla karşılaşacağımı biliyordum. Evde iki kedimiz var. Doğum yaptım bebeğim 47 günlük gayet sağlıklı. Ama ne olur ne olmaz diye alerji polikliniğine randevu aldım muayene ettirecegim
1dilek yaramisa ya sizindemi benimde evde bir kedim var toxoplazma karşı bağışıklığım yok devletteki doktor gönder doğumdan sonra alırsın dedi özeldeki doktorum gerek yok dedi kıyamıyorum ona ama tedirginimde 😢
yaramisa 1dilek artık var merak etme. 🙂 Toxo pozitif olması bağışıklığın olduğunu gösteriyor. Korkma bişey olmuyor. Hatta sana sahip çıkıyor pisicik. Benimkiler ben evde yalnız kalınca yanımdan ayrılmadı hiç.
1dilek yaramisa benim ıgg negatif ımg sınırda çıktı canım, aviditemde çalışılamadı ıgg negatif diye ondan biraz ürküyorum.Doktorumda ıgg negatif olduğu için bağışıklığın yok gönder doğumdan sonra alırsın dedi 😢
Mebus ikotrtn yaa sağlıklı doğum yaptınız mı içim rahatladı biraz ımg lerin hepsi negatif toxozplazma çok yüksek çıkınca beni çok korkuttu
Sukranerolkaradag Mebus evet ama benim ikisi de pozitif o yüzden avidite testi yapıldı çıkmadı bekliyorum. Senin gerek yok testlere zaten eski pozitif yeni negatif.