123Hamis123 Dönebilen ile denemeyen arasında 7 bin tl fark var ve evet tek fark dönebiliyor olması. Prego miosdan bahsediyorum ama ben Venüs almayı düşünüyorum sizin yorumunu nedir siz ne aldınız ?
Aysee1123 123Hamis123 Bence çok önemli değil, en azından o kadar fark vermeye değecek bir özellik değil bana göre. Benim aldığım tek yönlü Joıe, önce travelini alcaktım ama sonrasında ağırlık açısından vazgeçtim. Joıe Sıgnature Parcel aldım
turkuaz_ 123Hamis123 bence önemli ben dönebilen aldım kesinlikle bizim yollarda rahatca kullanmak için gereklı. Dumduz güzel yollarda gezıyor olsak peoblem yok taniki şöyle bisiklet yolu yürüyüş yolu falan olsa Al ucuzu geç. Ama bursa yıldırımdayım hem yollar bayır hem delik deşik onuüzden hem kullanışlı hem rahat hemde kaliteli bişey almak iatedim
123Hamis123 turkuaz_ mevkiden dolayı da etkiledi seni o halde :) ya fark çok sadece 7 bin az para değil işte Prego mios mu aldığın
turkuaz_ 123Hamis123 kraft aldım ben . Evet mevki etkiledi bide kendi evimizdeyiz taşınma durumuda olmıcak hani desemki zaten taşınıcaktık boşver oda yok o yüzden