3Tospikannesi Tugcekl Rabbim sağ salim sağlikli bir şekilde kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin inşallah Pozitif doğumun olsun inşallah ❤
Mrvkrpnr Tugcekl Allahım Bebeğinizi sağlıklı sihatli hayırlı kolay bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin Allah yardımcınız olsun
Tugcekl Hicranelif Youngmotherr gece ki ve sabah ki nst den çok az sancı çıktı. Sabah doktor bebeğe baktı 3 kg olmuş gelişimi iyi aklına takılmasın doğarsa daha küçük diye dedi şuan gözetim altındayım kızlar 🥹
yenibirannis Tugcekl Rabbim inş kolay doğum nasip etsin saglkla kucağına al inş pozitif hikayelerini okuyalım 🙏🥰
ErenimBenim Tugcekl bebeğine saglıcakla kavuş canım yarın 40. haftalık oluyoruz bende dogurmak istiyorum sende bize dua et canım
ayse_aktas54 Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bizde sende dua bekleriz kuzum kimin duası kabul olur bilemeyiz rabbim hepimize yardım etsin🤲
Youngmotherr Tugcekl inşallah sağ salim gelirler benim bebeğim kilo alamıyor 37ye kadar alamazsa doğum olucak son 4 gün kaldı 🥹