tatliheyecanim02 Kızlar dimes cool lime özü var biliyorsunuz. Aranızda içen var mi zararlı mı acaba limon ve nanenin Bi zararı olacağını düşünmüyorum ama gine de sormak istedim bilgisi olan var mı bu konuda
Pinar4588 tatliheyecanim02 Bende geçenlerde şokta gördüm sırf merakımdan PIN cool lime aldım sıfır şeker sıfır kalori falan diyor ama resmen bir bardak suyun içine birkaç damla limon damlatmışsın hafiften de nane tadı gelir gibi oluyor ama hiç tadı yok beğenmedim. Zararı olacağını sanmıyorum hazır meyve suyu kola falan içiyoruz arada aşırısı iyi olmaz tabi
Aecer tatliheyecanim02 içilir tabi o kadardan ne olacak ya hiç kola ice tea içmediniz mi hamilelikte yani şahsen ben içiyorum aralarda hep 😃 bunu da içtim, PIN marka cool lime da hep içiyorum
bkt_mrcngz tatliheyecanim02 2 gündür eşimle ona sardık zararı var mıdır bilmem ama su gibi içiyoruz valla
Duyulurum tatliheyecanim02 gebelik şekeriniz yoksa için gitsin :) ben ilk gebeliğimde çok dikkat ettim kola patates kızartması bile tuketmezdim ama çok gereksizmis. Şimdi de doğumdan sonra gaz sancısı yapmasın diye yiyip içemeyeceğim her şeyi yiyorum 😄
Mmnj İçecekleri hiç içemiyorum ki ayran dan ve sudan başka bısy tüketemiyorm midem kaldrmıuor çok kötü oluyorm o yüzden yorumda yapamıyorum 🤣🥰
tatliheyecanim02 Pinar4588 pin markasının içeriği hamilelere uygun değilmiş onu duymuştum ama dimes cool lime hiç denk gelmedim temiz olacağını düşünüyorum bende sonuçta marketten meyve suyu limonata vs içiyoruz aynı şey gibi hepsi
Pinar4588 tatliheyecanim02 Aaaaa öylemi hiç bilmiyordum canım araştırmadımda hiç ama arada kola Fanta kaçamaklarımız oluyor diye aklıma gelmedi içeriğine bakmak açıkçası ne kadar sağlıklı olabilirki bi tadına bakayım dedim 🙈Neyse aldım ama içemedim zaten tadı yok 😁
Melodimm Pinar4588 Bende merak ediyorum tadini😂Geçenlerde hiç Ice tea icmedim diye içtim.Tadina bakmak için beyenmedim.Bildigin soguk caymis😂😂😂Bende farklı sandım.Zaten adı oyle ama neyse😂😂Simdi arada fanta içiyorum.Kola hiç icmedim.Zaten sevmem😂😂
tatliheyecanim02 Aecer 7 aydır kola surmuyorum ağzıma belki ondan hassas davraniyorum ama haklısınız 😂😂
Hatiiceuucar tatliheyecanim02 valla canım reklamda göre göre gözümüze soka soka zorla aşerttirdiler onu bana 😂 eşim kaç market gezdi sana akşam bulamadı normalde de çok severdim cool lime En sonunda buldu koliyle aldı hergün içiyorum buzlu buzlu 🤣🤣
tatliheyecanim02 Melodimm çok ferahlatıcı bisey aslında soğuk nane limon gibi baya iyi geliyor bu sicaklardaa😂
Pinar4588 Melodimm ıce tea bende sevmiyorum içemiyorum. Aman sende ice tea beğenmediysen onu hiç beğenmezsin canım hepten tatsız bişi 😝