Atlassmomm Yarın oğlumu görmeye gidiyoruz 🥹 31.haftamızdayız çok heyecanlıyım özlüyorum resmen 🥰 görüş günü olanlar bebişler nasıl ne durumdalar kilosu ve haftasını belirtebilir misiniz 🤗
Youngmotherr Atlassmomm bugün gördüm bebitom benden kilo alamıyor 2476dan 2486 çıkmış sadece 1 haftada 🥹 5 gün sonra ya da 12 gün sonra doğumum var🥹
Rabissssscee Atlassmomm yarın kontrol günümüz ama riskli yakın takipli gebeliğim 🥹 33+3 haftada 1600 gram civarıydı yarın 34üz bakalım 😕
262223-- Atlassmomm bizde 31+3 olduk ama bilmiyorum kilosunu en son 27+6 da 1.400 demişti doktorun tontik biraz haftaya gittiğimde öğreneceğim 32. Haftada
Atlassmomm Youngmotherr sağlıklı olsun da kilo yine alır annesi fena değil bence her bebek 3-3,5 kg doğacak değil 🤗
Atlassmomm Rabissssscee ne diyorlar peki bebeğin beslenmesi mi sıkıntılı inşallah sağlıkla gelir yavrularımız
G12s_18 Yarın bizim de görüş günümüz 33 haftalıkken 1900 du yarın 36 haftalık olacağız inşallah kilo almıştır ☺️
Atlassmomm 262223-- maşallah sağlıklı olsunlar da biraz fazla biraz az çok önemli değil bence doğumdan sonra da değişir kilosu ilk hafta 🤗
Rabissssscee Youngmotherr sağlıklı olsundaa darısı bizim o zamanları görmemize bizim bebek 33+3te 1600 gram civarı geldi korkuyorum 😕😕
Atlassmomm Rabissssscee korkma inşallah sağlığı yerinde olur annesi güçlü kal bebeğine güç ver doktorunuz ne dedi
Atlassmomm pembemor25 yaa giderek büyüyen mucizelerimiz bizim onlar ne kadar güzeller hepsi sağlıkla gelsin bende yarın öğrenince yazacağım sizlere 🤗
262223-- Atlassmomm illaki değişir şişlik oluyor tüm bebeklerrde 300 .250 gram o iner 😂geriye artık ne kalırsa
Atlassmomm 262223-- işte en önemlisi sağlıklı olması anne sütünü almaya başladıktan sonra çabucak toparlarlar 🤗