beyzaguvendi kızlar selam🌸 32+4 teyiz bebeğimde kasılmalar oluyor karnım baya sertleşiyor bu normal mi sizde de oluyor mu?
binnur64 beyzaguvendi dayanılmıycak şekildeyse mutlaka acile gidin ben öyle yapmıştım serum veriyolar o iyi geliyo
emine568 Yazmelegi_ benim doktorum bana normal dedi onlar kucuk sancilarmis yavas yavas vucut kendini hazirliomus doguma sertlesmesi iyi biseymis 33-34 haftalardan itibaren
Muhkub60 29hftm 19 dan beri oluyor magnezyum alıyorum ama faydası olmuyor. Bâzen ağrılı bazen ağrısız kasılma yaşıyorum günde 10 a kadar norml miş
Serennityyy Sertleşme ve kasılma harici hareketler de yavaşlama başladı mı sizler de de yavaşlamadan kastım eskisi kadar sert değil bu arada 33+5 deyiz
beyzaguvendi Serennityyy bende yine sert oluyor magnezyum eksikliğinden olabilir diye düşündüm ama emin de değilim açıkcası
Serennityyy beyzaguvendi kasılmalar kramplar magnezyum kaynaklı zaten de hareket olayı da yeri daraldığı için dediler
beyzaguvendi Serennityyy bebeğiniz kaç kilo belki sizinki daha kiloludur o yüzdendir. ben yine hissediyorum eskisi gibi hareket hali
Serennityyy beyzaguvendi kontrolüm haftaya kısmetse o zaman öğreneceğim bir de bir iki gündür yoruldum o yüzden de olabilir