Buluttt Kızlar saat 3:15 te suyum geldı şuan hastanedeyım nstde sancılarım çıktı. 1 cm acıklıgım varmıs. Nolur dua edın kolay bır dogum olsun ılk dogumum tecrubesızım ve cok heyecan yapıyorum. 😢😀 dualarınıza ıhtıyacım var 🙏🏻
Aminem Buluttt rabbim yardımcınız olsun inşallah. Kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Hayirlisiyla bebegini kucagina al ♡
Burctn Buluttt allah yardımcın sifacin olsun kuzum sagsaglim alasın kuzunu kucagina korkma sakin kalmaya çalış ve ıkınma hissin gelene kadar burundan nefes al göğüs kafesini doldur yavaşça ağzından ver 😘
Bos Buluttt allah kolayliklar versin, saglik kucagina al yavrunu.. darisi da bizlere, sende bizlere dua etmeyi unutma♡
Buluttt Bos Amin inşallah canım 🙏🏻 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun saglıkla kucağımıza alalım inşallah dua edıcem hepimiz için Allah nasip ederse 🤗🙏🏻🙏🏻
Krm Ay ne güzelllll biri daha doğuruyor darısı başımıza. Allah yardım eder canım merak etme kolaycanak pirtlat gelsin. Bebeğine saglikla kavuşman dileğiyle.
Buluttt Krm Krm amin canım. Darısı başınıza Allah sızede kolay doğumlar nasip etsin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım yavrularımızı ınsallah 🙏🏻🙏🏻🤗
mucizemizibekliyoruzz Buluttt benimde 04:30 da suyum geldi. Doktorum dinlen sabah gel enerjiye ihtiyacın olacak dedi. Beni hastaneye çağırmadı henüz 🤷🏻♀️😄
Buluttt mucizemizibekliyoruzz Allah senınde yardımcın olsun ınsallah canım kolay dogumumuz olsun ınsallah 🙏🏻🙏🏻 Ben doktorumu aradım dus al hastaneye gec benı bılgılendırıcekler zaten dedı sancım yokmus sunı sancı verebılırız ama bıraz daha beklıcez dedı bakalım 🤗