Kızlar elektrikli Müzikli kendinden sallanan amakucagi gerekli mi kullanıp avantajinj veya dezavantajini gören var mi yardımcı olur musunuz
Elektrikli anakucagi gerekli mi
FatmaDkmts normal ana dizini ilk 5 ay cok kullandim. Mutfakta yemek yaparken, banyo yikarlen bile kapi onunde bakiyordum. Heryere goturulmesi hafif olmasi kurtarici
Zeynebtahir bizim bi tanıdık Fischer pricenin elektrikli kendinden sallanan anakucagini normal fiyatından baya düşük verecek kararsız kaldım gerekli mi diye peki sallanmaya alışıyor mu ondan sonra mesela geceleri falan da istiyor mu onu
FatmaDkmts ben çocuğu sallayarak uyutmaya karsıyım o yüzden o dediğiniz elektrikliyi beğenmiyorum. Bebeğin kendi hareketiyle sallanan ana kucağı aldım Pierre Cardin pc plus serisi
FatmaDkmts yok ayagini duzeltiyorsun sallanmiyor. Ben sallamadim hic. Sadece yatarak beni izliyor kah uyuyor. Bende letgodan 150 ye aldim ya, birde puset çarşafi taktim. Zaten 5 ay kullaniliyor sonra düşuyor. Sonrada verdim baska birine 😃
FatmaDkmts valla ben almamıştım. E bebek normal ana kucağı almıştım. Babamın müdürü joie nin elektrikli ana kucağını vermiş bissürü de bebek ürünü vermiş puset, küvet takımı vs vs. Yani olması güzel bişey ama bütçe yoksa gerekli değil.
FatmaDkmts Hiç gerekli değil,normal anakucağı daha çok iş görüyor 💕
FatmaDkmts ya ciddi ciddi kolik bebekse gerekli kesinlikle benim oğlum asla durmuyodu beşiğin yanindan kalkamiyodum
Hilalll28 yanı bütçe normal bitanem bide şöyle bi şey aklımı çeldi 4bin küsur lira olan anakucagini 800 e veririm dedi işte bende kararsiz kaldım kullanilir mi kullailmaz mi diye ise yarar mi yoksa gereksoz mi diye
hsizyl dogurmadim daha güzelim onu bilemem iste kararsız kaldım dezavantajını yasadiniz mi PEki hani sallanmaya alışma gece de onu isteme vs
Daisy0000 normal anakucagu hangisi Kuzum fiyatı ne kadar
Zeynebtahir anladım canım sallanma aparatini kullanınca acaba alışkanlık yapar mi bide 800 fazla mi sizce bi anakucagi için
fizikcianne iste bende sallanmaua alıştırmak istemiyorum kendi kendine uyusun istiyorum o yüzden ürünü alırsam acaba sallanmaya alışır mi ki bidr boşuna para vermiş olursam diye 😇
Evimde bir tane MDF bir tane anne yani birde anakucagi dedigimizden vardı bir tanıdık verdi elektrikli beşik elim ayağım oldu uzaktan kumandası falan var diğer iki beşiği de kullanmıyorum ilk ay hiç sallamadim ama 14 gündür falan hep elektriklide hep sallamiyorum ama gece çok iyi oluyor uykusuz kalmıyorum oda rahat ediyor bende
FatmaDkmts valla 800 e veriyorsa direkt alın. E bebek baby plus nırmal ana kucağı 900 şuan elektriksiz
FatmaDkmts ay bugün bende bu arastirmadaydim canim. Bence elektrikli salanan cok skntili gece de sallanmaya aliscak zorlanirsin kendilginden sallanan ana kucaklari daha iyi olacak bence hem ztn 3 5 ay kullaniliyor
Hilalll28 iste bana da uygun geldi fiyatı kullanışlı mi diye sormak istedim size kullanan memnun kalan var mi gerçekten ise yarıyor mu diye k.b yın kızlarım çok kararsız bi insanım 😍
arsamveannesi evet bitanem iste bende ondan korkuyorum yoksa normalde alıştırmayi düşünmüyorum sallanmaya ACeba onda alışır mi sallanmaya sürekli sallana sallane gece de öyle isterse 😂❤
Burnumageliyoduslkmsn gece de mi onda uyutuyorsunuz siz rahat edebilir mi bilemedim ki canım