Yeniannis-s Melisaasa gözüküyor gibi duruyor ama bu sizi yanıltması bazı teslerde alttaki çizgi böyle gözüküyor galiba
Melisaasa Deletedmom_85 kısmet bakalım sağolun🙏🏻hayırlı olsun herkes için bel kasık ağrımdan zorlanıyorum bugün bat 2-3 gün var
Basakhilal 2-3 gün varken daha net cikması gerekir eğer yumurtlamanızdan 12 günden fazla geçtiyse bu kadar silik olmamali. Ben göremedim silikliği ama 2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın bence
Jalovemes Benim arkadaşım hamile olduğu halde 1 hafta sonra gördü çift çizgiyi herkesin bir olmuyo en sağlıklısı gecikmeyi bekleyip kan tahlili vermek herşey gönlünüzce olsun 🥰
Melisaasa Jalovemes amin hepimizin işte dayanabilsek testleri bile 1 hafta gecikmeden yapmayın diyorlar bi cesaret 2. Denedik hatta çok zor oldu karar vermem şimdide olsun diye meraktayız kısmet herşey🫶🏻
Mavimi Melisaasa Bu testti eğer çöpe atmadıysanız ışığa tuttup tekrar atarmısınız veya telefon ışığı ile arkasından tutarak çok merak ettim böyle çizgi göremedim inşallah vardır canım ♥️🥰