35_tecrube Symaaas hiç iyi geçmiyor 36 haftamdayim ama iki gündür kasılmalarım var bugün hele göbeğime toplanıyor semsert oluyor göbeğim kasıklarımda ağrıyor yarın görüş günü bakalım ne durumda yavru
Sena00 Symaaas 36 haftadayiz günler geçmek bilmiyor ayrı yeten sıcaklar gece bel bacak ağrıları çok kötü geçiyor ikinci gebelik de olunca ayrı bir yorucu şuan doğum temizliğine giriştim böylelikle günler çabuk geçer diye umud ediyorum 😁
Symaaas Aylinsevim ay burası çok sıcak klimasız duramıyorum birde 2,5 yaşında oglanlaaa zooor oluyor 🥲
Aylinsevim Symaaas nerede yaşıyorsun canım oyy sende 1 tane daha var zor olur tabi oda küçükmüş daha oyun cocugu yorar😊💙
Bsrozby 35_tecrube bende 36 dayım benimde ikindiden sonra kasılmaların var sertleşiyor bi toparlanıyor 🤦♀️
Betulcoban 35_tecrube benmde aynı canm bugun cok oldu karnım sureklı sert doğrulamıyodum hala suan aynı yarın sabah sezeryana alıncam 🥹
Symaaas 35_tecrube aynısınıııı yaşıyorum doğum kanalına yaklaşıyorlar bence ondan birde büyüdüler:) dar geliyo içeri
35_tecrube Bsrozby bu toplanıp sertleşme ne oluyor aceba ben baya kötüyüm bacağımı bile kipirdatamiyorum
Sengul-9798 Symaaas 37+3 nerdeyse ne gece nede gündüz hiç uyuyamıyorum ağrılar sıcak basmaları ve kaşıntı beni mağfetti neyseki haftaya Perşembe doğumum var