aysegul_46 Bebeğim dün doğdu hastanede az az emiyordu doktor biraz sararmış gözleri mama verin dedi mamayı verdik beni hiç emmiyor artık napim offf emmesi için napabiliriz mamayı yedikten sonra hiç çişte yapmadı deli olacagim yaa
Masalada aysegul_46 bugun kızımı yoğun bakım kuvezine aldılar aç kalmış 4 gündür doğum yaptım sararmıstı aç kaldığı İçin sıvı kaybı oluşmuş 😞mamada verdik boş hastaneye gidin
Cinarsaitinannesi aysegul_46 göğsünü doğru verdiginden emin ol saat başı emzirmeye çalış emmeyi öğrendikçe seni hic birakmaz ama sen surekli teklif et pes etme
Cinarsaitinannesi aysegul_46 bir hastaneye gidin bu kadar saat yapmamasi iyi değil sizi emmiyorsa da mama verin size zamanla alışır ama şimdi sarılık olabilir bebek mama verin 2 saatte bir ve mutlaka doktora da gidin çok uyuyorsa eğer sariliktandir
aysegul_46 Cinarsaitinannesi doktora gittik enfeksiyon kapmış sariligi sinirdaymis dedi kuveze aldılar ateşide vardı biraz
aysegul_46 Cinarsaitinannesi teşekkür ederim hastaneden çıktıktan sonra emer mı beni unutmaz değil mi yani orda mama veriyorlar
Cinarsaitinannesi aysegul_46 korkma annesi unutmaz seni arada emdirmek için cagirabilirler zaten sen pompayla sütünü çek hem meme uçlarinda çıkar hem mastit falan olmazsin emer o zaman. Biraz kendini toplasın daha çok küçük çenesinde güç yok meme uçlarin olursa daha iyi emer zamanla sen emdirmeyi o da emmeyi öğrenecek şimdi sen iyi ol bebeğinde iyi olacak inşallah
aysegul_46 Cinarsaitinannesi ay inşallah yaa ben emzirmeye gidemem ki ama farklı şehirde hastanede uzak yani sütümu sagarim saklarım öyle de alır değil mi 1 hafta kadar yatar belki
Cinarsaitinannesi aysegul_46 valla o kadar bilmiyorum canım sen sütünü sağ sakla seni emmese bile biberondan verirsin bir sürü yöntem deniyorlar tekrar emdirmek için sende denersin bakarsin hic zorlanmadan alir belki bebegin sen üzülme alır inşallah iyi olsunda bebek emer elbet