minibebisim Kızlaaar ilk defa bu kadar net görüntüleri ahagshagah 12+4te çekildiler bakalım ne diyosunuz 🤭🤭
1cocuklumom minibebisim bence de erkek kemik yapısı falan benim oğlumda da bu haftalarda böyleydi ben 11+4 de öğrendim değişmedi hiç
Glmy edasontr ben gittim bana dedi ki cinsiyetini sakliyor gün önce gittim dedi yüz tarafı kız alt trafi erkek ama cinsiyetini sakliyor
minibebisim Hellooo kızlar bugün 15+2 ve doktorumuz çok net görüyorum bebiş erkek dedi ahahahaha cinsiyet gönderilermde hep erkek denmişti keseden vs bildiniz tebrk ederiimmm 💖🥲🤩💙🧿 edasontr Miamor0121 dolunayes Kbr_sn @Hatice_123456
minibebisim Miamor0121 valla doktor bi tahmin yapayım dedi sonra yok ya dedi 😂😂 eşim de ben gördüm pipisi var diyodu ahahhahaa
Nur_50 minibebisim 🤣🤣erkek benim doktorum bacak arası 2 kez gösterdi güldü bu ne diye sonra dedi %51 hemşire döndü çok mu dedik diyor oysa ortada yani çok netti 2 kez hem arkadan hem önden kontrol etti bacak arasını 🤣
minibebisim Miamor0121 burdaki tüm hesaplamalarda erkek çıktı kız doğurursam şoka gircek herkes de ben de hahahahaaa 😂
minibebisim Nur_50 ya biz de gördük de sonra acaba mı diyorum acaba kordon mu fakan hahahahaa doktor da perinatalogdu yani en net görecek kişi aslında 🤣🤣🤣 kaç haftadasınız şimdi kesin mi cinsiyeti
minibebisim Miamor0121 ilk bebeğim valla sadece sağlıklı olsun istiyorum 😂😂 ama en başından beri erkek hissediyorum 🤭
Nur_50 minibebisim 12 haftalık o zaman dünde ikili test gittim o zaman 12+4 o zaman sordu ne hissediyorsunuz diye bebiş baktı 😃eşim rüyamda erkek gördüm dedi gülerek 14. Hafta net deyim dedi
Miamor0121 minibebisim hayirlisi canim benimde ilk olacak kizmi erkekmi bilmiyorum ama hissettigim erkek benimdw ;)
minibebisim Nur_50 aynen şu an 12+5iz 🥰 test daha yeni yapıldı bunları aldım doktordan 😂 bize de 2-3 haftaya öğrenirsin net kendi doktorundan dedi beklicem mecbur 7 ağustosa anca buldum ramdevu
Nur_50 minibebisim 😃kesin deyince başla alışverişe bende öyle yapacam ilk gebeliğim benimde ikimizde erkek annesiyiz 🤣şimdiden bol uyuyalım sonra fırsatımız olmayacak
minibebisim Nur_50 ahhahahaha valla Allah yardım etsin 🤣🤣 burdaki cinsiyet postlarını görünce alışverişi 25.haftaya bıraktım değişir meğişit diye 😂
Ela05 Nur_50 Merhaba nur hanım bana cinsiyet tahmini yapar mısınız sizin fikrinizi merak ediyorum. 5,6 ve 9+5 haftalık ultrasonlarımız
minibebisim Miamor0121 ayy sağlıklı ve hayırlı olsunlar daa gerisi önemki değil işte merak bizdeki 🤭😂😂
dolunayes Miamor0121 snaada bakayım Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim