Zeynaaa0101 Kanklar. 11 haftalık gebeyim. tuvaletimi yapınca böyle koyu turuncu kırmızıya yakın bir idrarım var idi. Ama kanama felan değil bu nedir neden olur doktoruma yazdım daha cevap vermedi ???
Zeynaaa0101 Miamor0121 kanama yok şükür sadece o renkte idrar peceteye gelen giden hiç bi şey yok şükür
Mrvcakatt Zeynaaa0101 benim hep geliyor turuncu renkte. Ozellikle sabahlari .korkulacak bir sey degil bol su ic
Zeynaaa0101 Miamor0121 tamam canım sağol bende içiyorum ama demek yeterli değil bugün suyu biraz aksattım galiba 😞
Edosko26 Vücudunuz ileri derecede susuz kalmış. Günde en az 2.5 - 3 litre kadar su tüketirseniz normale dönecektir. Hatta bu gebelik dönemi boyunca geçerli. Su çok önemli gebelikte.
Zeynaaa0101 Edosko26 tamam canım sağol bende içiyorum ama demek yeterli değil bugün suyu biraz aksattım galiba 😞
Zeynaaa0101 Beyzanrrr tamam canım sağol bende içiyorum ama demek yeterli değil bugün suyu biraz aksattım galiba 😞
Beyzanrrr Zeynaaa0101 bende hemen aksatayim enfeksion oluyor yada ayakları fln usuteyim çok kötü bişi yaaa
Bskaysy Enfeksiyonun olabilir canım günde en az 2.5lt su içmelisin. Enfeksiyon hamilelikte riskli olabiliyor ileri derecesi tabi. Birdaha hastaneye gittiğinde doktorunu bilgilendirde bi idrar kültürüne baksınlar riske atmayalım bebişi💙
Zeynaaa0101 Bskaysy idrar testi verdim geldim bakalım sonuca acil idrar kültürüne bakmıyoruz dedi normal idrar testi alındı
Nur001 Canım sabahları yapılan ilk idrar yada bekleyen hemen yapılmayan idrar koyu renk olur bide suyu az içersen . Yine de için rahat etmiyorsa yarın git bi idrar testi yaptır enfeksiyona baktır
Bebegim3444 Zeynaaa0101 benim sabah idrarı oyle oluyor sonra düzeliyor ama ben cok su içiyorum içim yanıyor zaten