Buusee Merhaba, aranıza yeni katıldımm🥹💖 Benim beta iki gün önce 1444 çıktı yarın doktor kontrolümüz var nasıl sizce sizin ilk öğrendiğiniz de kaçtı ve kaç haftalık oluyor bu değerle ? Kafamda deli sorular 🤷🏻♀️ benim merakımı giderir misiniz 🙈
Leylmom Buusee son adet gününden bu gün arasında kaç gün varsa haftan öyle belirleniyo kuzum baltayla değil. Benim adetime 1 hafta vardı kan vermiştim 377 çıkmıştı beta. 3 haftalık hamileydim yani😍 1 hafta sonra tekrar kan istedi doktor yükseliyor mu diye. seninkine benzer bi sonuç çıkmıştı
Ao526- Buusee 312.3 ile öğrenmiştim. Oradaki referans aralığı 3-4 hafta diyordu. Öğrendiğim günün ertesi günü Doktora gittiğimizde daha çok yeni tekrar beta alalım dedi sonra 2 katı artış oldu. Sonra kontrole girdiğimizde 4 haftalık olduğunu söyledi hemde regl tarihime göre 🙈 öylede ilerledik hiç sapma yapmadan tarihler tuttu hep birbirini
Babyakca2891 Buusee ben öğrendiğimde 1111 di betam ama keseyi görememiştik bir hafta sonra gittiğimizde görmüştük
Buusee Nur_50 9 Haziran dı son adetim merakımdan internetten baktım 5 haftalık diyorrr 🤭 Yarın doktor da söyler zaten