Aslannnnn Kizceler hamileyken hurma yenir mi? Bir yerde doğumu kolaylatiriyor diye duydum bir yerde de yenirse bebek yumuşak huylu oluyor diye duydum kararsız kaldım😶
Mervvvever Aslannnnn kaç haftaliksınız doğuma çok varsa abartmadan yiyebilirsiniz başlarsa bir iki tane canım istedikçe yemiştim
Tugbacolak Aslannnnn başlarda gunde bır adet tuketebılırsınız son aynınıza gırdıgınızde 38 den sonra yanı gunde 5-6 adet tuketebılırsınız bebege faydalı oldugu kadar dogunu baslatma gıbı bır ozellıgıde var o yuzden dıkkatlı tuketmek gerekır ama faydası cok gercekden
Sevdemmm41 Aslannnnn doğumdan bi gece öncesi yatışım yapılmıştı neredeyse sabaha kadar hurma yedim heyecandan uyuyamadım öncesinde de yemiştim ve doğumum cok kolay oldu suni sancıyı taktı 3 cm açıklıkla vardı 1 bucuk saat üstüne doğum oldu
Kiymetyildiz Hamileliğimin başından beri arada sırada yiyorum bazen 2 3 tane yiyorum mesela. Şimdi 35. Haftamdayım 36 dan sonra düzenli olarak yemeği düşünüyorum. Riskli bi gebelik yaşamadım çok şükür şimdiye kadar da bi sorun olmadı