dolunayes Glsng_ kiz gibi bilgilerinle de bakayim ben Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Hulya-nur1 Glsng_ benimde %80 kız dedi ama erkeğe dönebilir dedi ben 3 hafta sonra bşdaha gidicem sen haftaya yine yaz merak ettim ☺️ sağlıkla gelsin inşalalh ❤️
Hulya-nur1 dolunayes ilk beta : 1212 Son adet : 21 Nisan Benim doğum tarihi: 03.05.1998 Eşimin: 18.05.1994
Beyaz0172 dolunayes bana da bakabilir misiniz bilgilerimi yazayım Eşimin 03.02.1991 Benim24.11.1997 İlk beta 31.2 Son adet tarihim 9 Mayıs ( ama adet döngün değişmişti 28 den 40 güne çıkmıştı ) yani hamile kalma günümü bilmiyorum
Esra_tunc dolunayes bir şey sorabilir miyim yüzde seksen kız demiş doktor ya siz bu bilgilere göre nasıl anlıyorsunuz ne yapıyorsunuz benimde 3 farklı doktor kız dedi ama cevremdekiler erkek diyor kafam çok karışık bu aralar bunu nasıl anlıyorsunuz çok merek ettim
Esra_tunc Myrs2 çin takvimi gibi şeyler mi yani 😅zaten doğuma kaldı 15 gün bu saatten sonra değişmez heralde 😊
Btl-Als dolunayes Banada bakarmısın canım 30.12.1997 01.11.1991 Son adet 10 nisan 14 hafta 4 günlük daha kimse tahminde bulunmadı
Myrs2 dolunayes saçmalamaya ya sen falcı misin doktor bile cinsiyet görünmeden tahminde bulunamazken sen İnternet üzerinden yazistigin kişinin bebegini nerden bilcen saçmaladın iyice
Esra_tunc dolunayes okumadınız galiba 3 doktor da kız dedi siz bunu nereden biliyorsunuz nasıl yapıyorsunuz diye sordum
dolunayes Myrs2 biliyoruz ki soruyorlar dimi Soran soruyor sana ne dert oldu burda engellicem bos bos yazma herkes hersey yazmakta ozgur Ben saydiklarinla bakmiyorum dedim okuyosan diyecek sey bulamayincada falciya dondu is
dolunayes Esra_tunc okudum da algılamadim canim konuyu Yurt disi hesaplari Bide bebekden anliyorum ben resminden