Happy20 Cansut20 yaa erkek mıymış en son konuştuğumuzda 9-10 haftalık falan demiştin cinsiyetlerimiz aynı desene sevindim senin adına 😅🌸
Cansut20 Happy20 döner mi diye bekliyorum yine de ben bacak arası ultrason fotosu var pipi bariz belli aslında da. Hayırlısı artık çok erken söyledi dr 11+6 da
Happy20 Cansut20 erkek oldu mu pozisyon da düzgün olursa belli olur hemen benim de 12 de söyle değişmedi de
Minikmucizelere Jesca 11 mi olmus da iki ay once mi ne 9 degil miydi ya tüh benim doguma 15 olur o zaman🫣
Jesca Minikmucizelere aynen öyle biz ilk sorduğumuzda 7 bin demislerdi dört ay önce falan..benim doğumum kasımda 15 i gözden çıkardım artık..siz kaç haftalıksiniz?
Ebus2045 Zypgri benimde nasip.olursa Eylül sonu doğumum cerrahi Hastanesi’nde 12-14 arası olduğunu söyledi doktorum geçen ay. İlk dogumumuda orda ve aynı doktorda yapmıştım memnundum şimdi gene orda yapicam nasipse
Minikmucizelere Jesca benim ocak sonu benim daha kötü yilbasi zamida olur😅ben daha 14+4 üm siz En son ne zaman gittiniz muayene ucreti ne kadar odediniz o da degismemistir inşallah
Cansut20 Happy20 yok canım bu devirde 2 tane yeter artar bile bağlatacağim ben buda sürpriz oldu zaten bize planlı bir gebelik değildi riske atmaya gerek yok Allah olmayanlara versin 🤲🙏🤲