Mucizeikizler Kızlar bugun kontrolum vardı doktor dogum için haftaya gün verdi yani 35 haftalk olmuş olucaklar şuan biri 2500 digeri 2200 kg nstde biraz düzensiz sancı çıkti ciger geliştirici igne verdi bugün iki tanesini vuruldum yarnda iki dozu vurulucam doktor büyük ihtimalle girmezler küveze ama bellide olmaz dedi kızlar şu bi haftada ne yiyeyim güzel kilo alsınlar biraz daha ne önerirsiniz hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum
caniminikizleri Mucizeikizler cevizli pekmez ve bol süt iç ben günlük 1 kutu süt bitirirdim bunlar benim ikizlerime baya kilo aldırdı 33+2 de 2590 biri 2 kiloda diğeri doğdu haftasinada daha vardı düşün yani
Totanseyma Mucizeikizler Muz ceviz fındık kaju muz bir geçen hafta bebişim 2040 gramdı bu hafta 2450 gram olmuş
elo00 Mucizeikizler Mucizeikizler merhaba hayırlı sağlıklı doğumunuz olsun sizinle aynı haftadayım bende bugün kontrole gittim 2500 dedi kilo artması için muz ceviz süt balı blendırdan geçir iç çok iyi kilo aldırdığını söylüyorlar
Mucizeikizler caniminikizleri maşallah benim başka bi hastanede 2700 çıktı birinin kilosu doktor hiçbiri kesin degil asıl dogunca net olur dedi
Vldn0212 İnşaallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza. Tahin ve susam çok güzel kilo aldırıyor. Tahin ve pekmezi karıştırıp içine ceviz ve susam karıştırıp yiyebilirsiniz . Yine muz, kaşar peyniri et ve tavuk ürünlerini tavsiye ederim
caniminikizleri Mucizeikizler sağlık ve sıhhat içinde dogsunlar inşallah benim kiloları aynı şekilde çıkmıştı
Totanseyma Mucizeikizler inşallah canım bende acil kilo aldırmam lazım ne zaman doğuracağım belli değil 🫤🫤
Rabissssscee Mucizeikizler maşallah kiloları çok güzelmiş bizim 33+3 haftada 1600 gram civarıydı yarın kontrolümüz varr😓 rabbim size bağışlasın inşallah 🥰
Mucizeikizler Rabissssscee amin canm hepimizin evlatlarını inşallah hiç üzülme kücük çocuklar dogunca daha çabuk toparlanr derler kilo dışında sorunları olmasnda kilo almak kolay