user56 pnraks Hamilelik testlerinde kurumu çizgisi olmuyor kesin hamilesin ama beta az olabilir şuan her teste ondan çıkmıyordur kan ver bence iki günde bir yenile artış varsa inşallah normal gebeliktir
user56 pnraks bozuk olabiliyor testler negatifse pozitif olma ihtimali var ama pozitif de bozuk olamaz diyor doktorlar sen en iyisi kan ver kimsayal gebelik de olabilir artışlar yoksa ama inşallh vardır kan ver ve yaz bize de merak ettim
pnraks Minikmucizemmm23 merhaba. Test yaptım ama sabah ilk idrarla yeniden yaptığımda negatifti. Anlayamadım hiç 🥺🥺
Minikmucizemmm23 pnraks emin misiniz negatif olduğuna silik falan hiç belli olmuyor muydu belki birinden biri hatalıdır ALLAH gönlünüze göre versin bı kan verin bence
pnraks Minikmucizemmm23 bugün reglimin 1.günü daha regl olmadım. Dün çok mutlu uyudum sabaha çok mutsuz uyandım. Kan vermeye de gidemedim haftasonu da girdi bilmiyorum ki:( herkes artımede güven olmaz yalancı pozitif çıkarıyor diyor
pnraks Nazli_guven_ evet bel ağrısıyla birlikte değişik kaşık bölgemde tuhaf bir şey hissediyorum göğüslerim koltuk ağrıma doğru şişti acıyor. Ama başka bi belirti yok