Mervesrsy pnraks evettt varrrr hayırlı olsun hemen kan verin değerlerden çıkar benim de ili kere bu şekilde çıktı 😇
Mervesrsy Mervesrsy çok yeni büyük ihtimalle o yüzden tam net çıkmıyor ama silik de olsa olumlu diye düşüneceksin 🥰
pnraks Mervesrsy test beni yanılttı. 3 test daha yaptım üçü de negatif. Sadece ilk yaptığım böyleydi. Çok üzgünüm
monarosamommy pnraks hayırlı olsun gebelik var kan verin hemen Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
berfin1621 pnraks bence hamilesiniz kan verin ya da sabah ilk idrarla bir daha deneyin hayırlı olsun☺️
Ilkay08 pnraks o zaman ıkı gün sonra daha yapın çünkü bu testlerde pozitif çıkıb yanılma payı çok düşük oluyor amma en garantisi biraz bekleyin öyle yapın
ASE6154 pnraks artimed burdan oluduklarım kadarıyla yalancı pozitif çıkaran bir test umarım gerçektir
pnraks ASE6154 artımed beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. 3 test daha yaptım negatif çok üzgünüm
pnraks alpseda_ emin olmak için 1 saat sonra yeni bir test yaptım aynı marka negatif çıktı neden olabilir sizce
alpseda_ pnraks idrardan ola bilir test yapmazdan önce en azı 2 3saat hiç bir sıvı almayın ve o toplanan idrarla yapın testi en güvenilir sonuç sabah ilk idrarla olandır yarın sabah bir daha yapın