Pinklove Kıyafetleri çevirip mi ütülediniz yoksa nasıl geldi öyle mi? İç tarafını mı ütülemek lazım mikroplar ölsün diye?
Zumra_elif61 Pinklove bunlar ilk bebekte yapılan şeyler canım valla ikinci üçüncüde ipten ayıp giydiriyorsun 😂😂
__mom1 Zumra_elif61 ilk defa alınanları yıkayıp ütülemek lazım ama tekrar tekrar yıkanıp giydirilenleri ben de ütülemem
turkuaz_ Zumra_elif61 doğuma kadar illa gelip hörmek şsteyenler olduğuğı için ütülicem öyle yerleştiricem güzel duraun diye ama sonrasında dediğin gibi ipten alırım 🤣🤣🤣
Zumra_elif61 Pinklove valla ikinci gelcek hiçççç ütü mütü yapmayı düşünmüyorum canım. İpten al giydir modundyım oğlumun atletine kadar ütülemiştim psikopatlıkmış 😂😂
z2944 Pinklove ben de çorabını şapkasını önlükleri mendillerine kadar ütüledim hep mikrobu varsa da kırılsın diye👌🏻
Ayse_guney Zumra_elif61 iki erkekten sonra kız olunca daha da heyecan oluyor 😂 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin 🤲
Nur001 İlk bebeğim normal ütüledim çevirmedim inşallah devamında da üşenmez ütüler giydiririm 😂şimdi yeni heyecanla kendi giycem pijamayı bile ütüledim tenine değecek diye bakalım zaman gösterecek 😅
turkuaz_ Zumra_elif61 benim kaynanam 5. Katımda oturuyor çokta güzel anlaşıyoruz şükür o gelir bakar muhtemelen banyoya giricem veya işte işim var dediğimde
Merveclskn10 Pinklove Bence fark etmez zaten pamuk nefes alan kumaş hepsi. Dışındanda ütülesen o buhar içeriye de geçecek. Baskılı ve bozulmasını istemediğin bir kıyafet varsa içten ütülenebilir yoksa dıştan ütüle.