Buse77 Kızlar kahveye olan tutkumu hiçbirşey vazgeçiremezdi taa ki hamile kalana kadar .2 aylık hamileyim ve kahvenin kokusundan tiksiniyorum dayanamıyorum hatta kırmızı biber dolması ve etten de çok tiksiniyorum sizde benim gibi tiksiniyor musunuz ??
Mavi-koltuk Buse77 bende tam tersi normalde kahve içemem her gün kahve içiyorum şuan ve biber dolması hele ilk zamanlar üstüne limon sıkıp oy oyy bide erik ekşili şeyler ve acıı tam bi kızz anası adayıymışım o zamanlar haberim yoktu
Snmlsn Günde üç defa kahve ile sınırlandırmıştım hamile kalmadan kendimi. Sonra hamile kalınca tiksindim ama şimdi 23. Haftamdayım yine canım istemeye başladı günde bir tane kafeinsiz içiyorum. Malesef etten tiksindim 🙄 ki eskiden et yemeden tek günüm geçmezdi😂 şimdi zorla yiyorum.
__mom1 Ben de kahveden tiksindim hala sıcak kahve, türk kahvesi içemiyorum. 20li haftalarda sütlü soğuk kahveye başladıma hergün içiyorum
Sedamert03 Avakadoyu bayıla bayıla yerdim . Şimdi yüzünü görmek istemiyorum. Birde eşim ilk hamile olduğumu duyunca birsüürü çiğ kuruyemiş almıştı , onlardanda tiksindim 😁 sürekli pizza hamburger hamur işi canım çekiyor
_mom3503 Buse77 hamile olmadan önce türk kahvesinin telvesini bile yerdim.Hazır çekilmemiş kahve alıp çekirdek halinde yerdim düşünün 😂 Hamile olduğumu öğrendiğimdem beri Türk kahvesi yapamıyorum bile kokusu bile irrite ediyor aşırı midem bulanıyor
Busece06 Buse77 türk kahvesinde aynııı bende öyleydim ilk üç ay ki ben kahve kelimesini duyunca heyecandan tüğlerim dikelirdi ahsjsjsjs ama 4,5 aydan sonra yine başladım kahveye günde bi tane içiyorum eski şevkimle o galiba işk aylar oluyo
Koalammm Buse77 ben yumurta, süt, balık bunlardan tiksinmiştim görmeye bile gelemiyordum ama sonra geçiyor benim geçti
User22 Buse77 Kahve bağımlısıydım kahveden tiksindim nasıl azaltıcam diye korkarken tamamen kestim. Tavuk çok severdim ondan da tiksindim Genel olarak et ürünlerinin hepsi ağır geliyo Yumurta çok severdim suan zorla yiyorum kokusu tadı ağır geliyor