Feryyy Kızlar adetim bir türlü sökülmüyor tavsiyesi olan. Cok cok az geliyor 3. Gün gebelik için bir temizlenmek istiyorum lütfen yazarsanız sevinirim üste cıksın gönderi
Feryyy Feryyy galiba buraya sürekli yzarsam üste cıkıyor ve ozaman birileri görebilir ümidiyle jsjdjdd
Feryyy Yani maydanoz kürü soğan kürü bunlarımı yapayım daha etkili ne var asla sökülmüyor diyorum acaba gebelikmi oluştu böyle oldu bu ay hep denedim erken adet oldum oda az geliyor sinirlerim bozuldu
Tuubaoz Feryyy bir gebenin günlüğü adet sokturen masaj yaz youtube izle hem yumurtlamaya yariyor hemde adet sokulmesine ben gec oldugum zamanlarda hep yapiyordum 3 5 saate kalmadan sokuluyordum
Feryyy Deletedmom0071 adacayı var olmadı o masajı yapıp adacayı içerim valla allah razı olsun sizden sonunda birileri sesimi duydu😂😂😂 darlandım burda
Feryyy Tuubaoz aslında onu coook önceden yapmıştım suan izleyip yapsamda olur heralde bu gün 4. Günüm ama geliceği varsa gelir heralde dimi
Feryyy __mom1 aslında evet konforlu ama bu biraz canımı sıktı sanki içimde birikmiş de çıkamamış gibi yani sacma hissediyorum söküldükce içim rahatlıyor doktora sordunuzmu sebebini neden oluyormuş yani
__mom1 Feryyy ilk zamanlar gitmiştim tahlillerimi falan yaptılar her şey normal az olması daha iyi deyip güldü hatta
Tuubaoz Feryyy her gun bir kere yapman gerekiyor diye biliyorum sayisinida söylüyordu bence yap gitsin adet olduktan sonrada 15 gun sonra soğan kürü yap 6 ay içinde yapmadiysan tabi oda baya temizliyor
Deletedmom0071 Feryyy polikistik sendromu olan birisi olarak bana en iyi gelen adet söktürücü adaçayıydı yine de kişiden kişiye değişir ☺️